YOSİAD'dan Bayram kutlaması

Okuduğunuz haber
BULUT BAYRAMI KUTLADI

Hizmet-İş'ten Kutlama

Anasayfa   /    Güncel    /    Bulut Bayramı kutladı

Bulut Bayramı kutladı

DEVA Partisi Yozgat Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bulut,Ramazan Bayramı'nı yayınladığı bir mesajla kutladı.

GÜNCEL      01 Mayis 2022 - 01:46     0

Bulut Bayramı kutladı

DEVA Partisi Yozgat Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bulut, Ramazan Bayramı dolayısıyla açıklama yaptı. Başkan Bulut, "Bir Ramazan-ı Şerifi daha geride bırakarak mübarek Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Ramazanın manevi iklimiyle hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaşması için ortak bir çaba harcamalıyız” diye konuştu.

Başkan Bulut, Ramazan Bayramının özel bir yere sahip olduğunu belirterek, “Ülke olarak büyük bir coşkuyla kutlayacağımız Ramazan Bayramı tüm İslam Âleminde özel bir yere sahiptir. Bu bayram bizleri yakınlaştırarak mutluğu ve huzuru birlikte yaşamamıza vesile olacaktır. Yine bu bayram kırgınlıkları unutarak, birlik ve dayanışmamızı güçlendirecektir. Geleceğe olan inancımızı, ümidimizi her ne olursa olsun güçlü şekilde korumalı, her şeyden önemlisi de hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaşması için ortak bir çaba harcamalıyız. Haksızlıkların son bulduğu, adaletin gerçekleştiği, yoksulluk ve işsizliğin olmadığı, emeğin değer bulduğu, güvenlik kaygısı yaşamadığımız, herkesin birlik ve beraberlik içinde olduğu bir ülke hepimizin ortak çabası olarak yeşermelidir. Bu duygu ve düşünceyle manevi iklimiyle bütün insanlığa huzur olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuşuyoruz. Yaşadığımız salgın hastalığının bir an önce sona ermesini, ülkemizin sağlıklı günlere kavuşmasını; Mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve bütün dünyaya barış, huzur ve kardeşlik getirmesini dileyerek, Ramazan bayramını kutluyorum. Sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor