TSO'ya açık destek

Okuduğunuz haber
BULUT AMATÖRÜN YANINDA

Amatörde Play-off Şubat’ta başlıyor

Anasayfa   /    Spor    /    Bulut amatörün yanında

Bulut amatörün yanında

Yozgat İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanlığını bir süre yürüten, amatör takımların ve sporcuların yaşadığı sıkıntıları iyi bilen DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bulut, amatör takımlara verdiği destekle adından yine söz ettirdi.

SPOR      16 Ocak 2023 - 17:50     0

Bulut amatörün yanında

 

DEVA Partisi Yozgat Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bulut, Turyap Bişekspor Kulüp Başkanı  Seyit Meral ve futbolculara yönelik kahvaltı programı düzenledi. Grand Efe Otel’de düzenlenen  kahvaltıya; Turyap Bişekspor Kulüp Başkanı  Seyit Meral ve futbolcular katıldı.

Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bulut, yaptığı açıklamada bir şehrin sporda gelişmesi için amatör spor kulüplerinin öneminin büyük olduğunu belirterek, bu kapsamda Amatör Spora elinden geldiğince destek olmaya çalıştığını söyledi.

Başkan Bulut, “Spor denince benim aklıma amatör spor kulüplerimiz gelir. Yozgat’ımız gibi nüfusu küçük illerde amatör ruh daha da önemlidir. Bu ruhu heyecanı asla kaybetmememiz gerekir. Çocuklarımız ve gençlerimiz bizlerin, ülkemizin yarınlarıdır. Onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için en önemli etken sportif faaliyetlere bu tür alanlara yönlendirmemiz gerekir. Bu konuda başta il yöneticilerimiz olmak üzere, toplumun bütün kesimleri ailelerimiz çocuklarımızı hangi spor dalına ilgi duyuyorsa o alana yönlendirerek kendisini geliştirmesini sağlamalıyız. Bizde zaman zaman amatör spor kulüplerimize yönelik yemekli ve farklı etkinlikler düzenleyerek onlara bir anlamda destek olmaya gayret ediyoruz. bu vesile ile davetimize katılan Turyap Bişekspor Kulüp Başkanı  Seyit Meral ve futbolcularımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”dedi. Turyap Bişekspor Kulüp Başkanı  Seyit Meral’de Başkan Mustafa Bulut’a teşekkür ederek, “Başkanımıza bu güzel kahvaltı programı için futbolcularımız adına da teşekkür ediyorum. sağ olsun Mustafa Bey her zaman bizlere amatör spora destek olmak için her türlü destek ve katkıyı sağlıyor. Bu vesile ile kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor