Dolandırılmaya ramak kala!

Okuduğunuz haber
BUGÜN 23 NİSAN

Milli Bilinç Patlasın!

Anasayfa   /    Güncel    /    Bugün 23 NİSAN

Bugün 23 NİSAN

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’inci yıldönümü kutlamaları bugün yapılacak.

GÜNCEL      22 Nisan 2022 - 17:01     0

Bugün 23 NİSAN

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’inci yıldönümü kutlanacak

BUGÜN 23 NİSAN

Türk milletinin ulusal egemenlik adına verdiği mücadelenin, TBMM’nin açılması ile taçlanmasının 102’inci yılı bugün tüm yurtta olduğu gibi Yozgat’ta da kutlanacak. Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunun kabulü ve bu günün Türk çocuklarına bir bayram günü olarak armağan edilmesi dolayısıyla hazırlanan programda, her ne kadar niteliği değiştirilse de Türk halkı, kendilerine armağan edilen bu anlamlı güne bir kez ulaşmanın coşkusunu yürekten yaşayacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’inci yıldönümü coşkuyla kutlanacak.

GÜN ÇOCUKLARIN

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sadece Türk değil tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu ayrıcalıklı gün için düzenlenen kutlama programı,  saat 09.00’da Cumhuriyet Alanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayacak. Yozgat Valisi Ziya Polat, kamu kurum kuruluş müdürlerinin makamlarına çocukların oturması ile devam edecek kutlama programı TOKİ Şehit Adem Cankurtaran İlköğretim Okulu’nda devam edecek.

Vatandaşların da katılımı ile oldukça coşkulu geçmesi beklenilen program sayesinde Ulusal egemenliğin kıymetinin hafızalarındaki yeri tazelenmiş olacak. Kahramanca ve onurlu bir mücadelenin ardından "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" inancıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bugünün önemini anlamak için yapılacak kutlama törenleri açılış konuşması ile başlayacak. TOKİ Şehit Adem Cankurtaran İlköğretim Okulu öğrencilerinin gösterileri, Sakarya İlköğretim Okulu İzci grubunun gösterileri, yarışmalarda sıralamaya giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kutlama töreni sona erecek.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sadece Türk değil tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu ayrıcalıklı gün için düzenlenen kutlama programı temsili makama oturacak çocuklar farklı anlar yaşayacaklar.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor