Kan ver can ver!

Okuduğunuz haber
BU FIRSAT KAÇMAZ!

Kavgada Şehit düştü

Anasayfa   /    Güncel    /    Bu fırsat kaçmaz!

Bu fırsat kaçmaz!

Özel Gülşen Solmaz Kreş ve Montessori Okulu, yeni eğitim öğretim yılı için avantajlı kayıt alma işlemine 1 Haziran’dan itibaren başlayacak.

GÜNCEL      30 Mayis 2020 - 15:08     0

Bu fırsat kaçmaz!

Kreş kültürüne açıldığı günden bu tarafa farklılık getiren, 0-6 yaş grubu çocukların evlerindeki rahatlığı yaşamaları için hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmayan Özel Gülşen Solmaz Kreş ve Montessori Okulu’nda yeni sezonun heyecanı yaşanmaya başladı. Koronavirüs tedbirlerinin hafifletilmesi nedeniyle 1 Haziran’dan itibaren 2020-2021 eğitim öğretim yılı için kapılarını miniklerine yeniden açmaya hazırlanan Kreş sınırlı sayıda öğrenci kabul edeceği için velilerin ellerini çabuk tutmaları gerekecek.

Özel Gülşen Solmaz Kreş ve Montessori Okulu, yeni eğitim öğretim yılı için kayıt almaya 1 Haziran’dan itibaren başlayacak.

SINIRLI SAYIDA

ERKEN KAYIT FIRSATI

Kurulduğu günden bu tarafa çocuklara verdiği kaliteli eğitimin yanı sıra güvenilir olması nedeniyle en fazla tercih edilen, Montessori eğitimi veren tek kreş olan Özel Gülşen Solmaz Kreş ve Montessori Okulu’nu tercih eden veliler için erken kayıt fırsatı 1 Haziran’da başlıyor. Sınırlı sayıdaki kayıtlar için randevu alacak veliler ile 1 Haziran tarihinde saat 12.00-17 saatleri arasında yeni dönem görüşmeleri yapılabilecek. İndirimli kayıtlarla minik yavrularını güvenilir bir eğitimin yanı sıra aile sıcaklığını yaşayabilecekleri bir okula teslim etmenin gönül rahatlığını yaşayacak velilerin gözü arkada kalmayacak.

MARKA OKUL MARKA EĞİTİM

Gülşen Solmaz Kreş ve Montessori Okulu ismiyle geçtiğimiz yıl Üniversite yolunda bin metrekare bahçe içerisine konumlanan ve hiçbir ayrıntının gözden kaçırılmadığı süper binada hizmet veren Okulun deneyimli kadrosu 9 yıllık tecrübe ve bilgi birikimini çocukların hayata her bakımdan hazırlanması için kullanıyor. Bu süreçte sosyal sorumluluk projeleri ile birçok ödül alan, bunları yeterli görmeyerek yenilerine imza atarak örnek teşkil eden Kreşte deyim yerindeyse yok yok. Çocukların kendilerine olan özgüvenlerini kazanmaları, sorgulamaları, yeteneklerini ortaya çıkarmaları için müzik, drama, satranç, İngilizce, modern dans, halk oyunları ve değerler eğitimi, Montessori eğitimi, robotik kodlama eğitimi, Mathazone yöntemi ile matematik, ebru ve seramik atölye çalışmaları, Hazerfen Akademi ile Deney ve bilim çalışmaları yapılıyor, ayrıca sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veriliyor. 

YOZGAT’TA BENZERİ YOK

Yozgat’ta tek, bölgesinde de hem verdiği eğitimlerin içeriği, kalitesi hem de eğitim alanının farklılığı ile hatırı sayılır okulları arasına giren Gülşen Solmaz Kreş ve Montessori Okulunda geniş oyun alanları, renklerin psikolojik etkileri araştırılarak boyanmış, her yaş grubunun ayrı eğitim aldığı geniş ve muhteşem tasarımlı sınıflar, her çocuğun kendi yeteneğine göre eğitim alacağı bireysel sınıflar, Montessori eğitim sınıfı, evcil hayvanların bulunduğu kümes ve küçük hayvanat bahçesi, organik tarım bahçesi, iç ve dış ayrı planlanmış park ve oyun bahçesi bulunuyor. 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor