Örnek birliktelik

Okuduğunuz haber
BOZOK'TA KARADAĞ DÖNEMİ

Darbeler kabul edilemez!

Anasayfa   /    Eğitim    /    Bozok'ta Karadağ dönemi

Bozok'ta Karadağ dönemi

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, görevi Prof. Dr. Salih Karacabey'den devraldı.

EĞİTİM      27 Mayis 2019 - 18:00     0

Bozok'ta Karadağ dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Ahmet Karadağ, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey’den devraldı.

Rektörlük Senato Salonunda düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Rektör  Prof. Dr. Ahmet Karadağ rektörlük görevini tevdi ve tensibini layık gören başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’a teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ konuşmasında : “Yeni bir döneme giriyoruz. Bu bir nöbet değişimidir. Bu nöbet değişiminin ülkemize, bölgemize, Yozgat’ımıza ve Üniversitemize, hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

EKİP RUHUYLA ÇALIŞACAĞIZ

Rektör Prof. Dr. Karadağ üniversitemizi ekip ruhuyla, adalet ve ehliyet merkezli bir katılımcı yönetim anlayışıyla çok daha iyi bir noktaya getirmek için çalışacağını vurgulayarak, “Şahsıma takdir edilen bu görevin yüklemiş olduğu ağır sorumlulukların farkındayım. Allah, bizleri mahcup etmesin, doğru işlerimizde muvaffak etsin” dedi.

HEDEF MARKA ÜNİVERSİTE

Önümüzdeki dönemde, hedeflerinin, Yozgat Bozok Üniversitemizi “marka üniversite” yapmak olduğunu dile getiren Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ: “Üniversitemizi önce Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden biri, sonra dünya çapında saygı duyulan, örnek gösterilen bir bilim yuvası haline getirmek gayesinde olacağız. Yaptığımız araştırmalarla, yetiştirdiğimiz öğrencilerle, topluma sağladığımız katkıyla ve oluşturacağımız pozitif etkiyle, diğer kurumlara da öncü olmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

YOZGAT’A DUYARLI OLACAĞIZ

Üniversiteler şehirden kopuk olamayacağının altını çizen Rektör Prof. Dr. Karadağ : “Yozgat’ımızı “marka şehir” yapmak için halkın ve kentin sorunlarına duyarlı bir kurum olacağız. Ses getiren, yol gösterici projelerimizi birlikte hayata geçireceğiz. Toplumla iç içe olacağız. Sivil toplum örgütlerimizle, sanayicimizle, esnafımızla, çiftçimizle, gençlerimizle, kadınlarımızla işbirliği ve iletişim içinde olarak inşallah üniversitemizi çok daha ileriye, çok daha güzele hep birlikte taşıyacağız. Yozgat Bozok Üniversitesini Türkiye’de ve yurtdışında hep birlikte yükselen bir değer haline getirmek için çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Salih Karacabey, Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a yeni görevinde başarılar dileyerek üniversitemiz rozetini yeni Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a takdim etti.

Törende Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ günün anısına Prof. Dr. Salih Karacabey’e plaket takdim ederken, Prof. Dr. Karacabey de Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a çiçek takdim etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor