Periler lige bileniyor

Okuduğunuz haber
BOZOKSPOR'DAN MİLLİ TAKIMA

Yozgatspor Masterler elele

Anasayfa   /    Spor    /    Bozokspor'dan Milli Takıma

Bozokspor'dan Milli Takıma

Yozgat Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Yozgat Bozokspor'un iki sporcusu Milli Takıma seçildi.

SPOR      23 Eylül 2021 - 17:10     0

Bozokspor'dan Milli Takıma

Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulübü sporcuları, başarılarına başarı eklemeyi sürdürüyor. Kulübün sporcularından 2007 doğumlu Murat Yemenoğlu ve Enes Baki Ürküt Milli Takım Kayseri Bölge Karması’na seçildi.Süper Lig kulüplerinin altyapılarına bir çok oyuncu gönderen kulübün sporcuları başarılı çalışmalarına devam ediyor. 

“BAŞARI HİKAYESİ YAZACAĞIZ”
Milli takımlara seçilen oyuncularımızı tebrik eden Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Celal Köse, Yozgat Belediyesi Bozokspor’un başarılı grafiğinin artarak sürdüğünü ifade etti. Başkan Köse, “Şehrimizin çocuklarını kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, spora yönlendirmek ve destek olmak için bünyemize kattığımız Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulübümüzün oyuncuları bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Daha önce Süper Lig’in bir çok takımına oyuncu gönderen kulübümüzün 2007 doğumlu oyuncuları Murat Yemenoğlu ve Enes Baki Ürküt Milli Takım Kayseri Bölge Karması’na seçildi. Oyuncularımızı ve antrenörlerimizi bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. İnşallah kulübümüzün hedefi yüksek. Yozgat’ımızın çocukları başarı hikayeleri yazmayı sürdürecek.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor