Liglere seçim arası

Okuduğunuz haber
BOZOKSPOR YİNE AFFETMEDİ
Anasayfa   /    Spor    /    Bozokspor yine affetmedi

Bozokspor yine affetmedi

Hentbol Erkekler Birinci Ligi’nde ki temsilcimiz Yozgat Bozokspor, kendi sahasında oynadığı son maçını da kazanarak şampiyonluğunu ilan etti

SPOR      30 Mart 2019 - 20:08     0

Bozokspor yine affetmedi

Hentbol Erkekler Birinci Ligi’nde ki temsilcimiz Yozgat Bozokspor, kendi sahasında oynadığı son maçını da kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Ankara bölgesinden İsmail Doğan, Küntay Taşkın yönetti. Ankara bölgesinden Zafer Karayazgan’ın gözlemci olarak görev aldığı müsabaka oldukça çekişmeye sahne oldu. Müsabakanın ilk dakikalarında kırmızı siyahlı temsilcimiz skor üstünlüğünü yakaladı. Konuk takım İstanbul Üniversitesi Spor Birliği müsabakanın 5’inci dakikasından müsabakaya ortak olmaya çalıştı. Karşılıklı gollerle geçen müsabakanın ilk yarısını temsilcimiz Yozgat Bozokspor 15-13 önde kapattı.

Müsabakanın ikinci yarısına etkili başlayan İstanbul Üniversitesi Spor Birliği hem oyunda hem de skorda eşitliği sağladı. Agresif savunma yaparak temsilcimize gol izni vermeyen konuk ekip hakemlerin hatalı kararları ile skor üstünlüğünü eline geçirdi. Temsilcimiz Kaleci Erkan Akdağ’ın kritik kurtarışlarının ardından müsabakaya ağırlığını koyan temsilcimiz son anlara önde girdi. Müsabakanın hakemi Küntay Taşkın üç metre kuralını gerekçe göstererek 7 metre atışı verdi. Pozisyoda Yozgat Bozokspor’dan Muhammed Emde Bilgin kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Atmosferi geren bu kararın ardından atışı kullanan Bilal Öner Arat topu direğe nişanladı. Müsabakayı temsilcimiz 28-27 kazanarak ligin bitimine bir hafta şampiyonluğunu matematiksel olarak da garantiledi.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor