Yozgat yerel kalkınmada örnek olacak

Okuduğunuz haber
BOZOKSPOR TUTULMUYOR

Miting gibi açılış

Anasayfa   /    Spor    /    Bozokspor tutulmuyor

Bozokspor tutulmuyor

Yozgat Bozokspor hentbol takımı deplasmanda Aydın PTTspor'u yenerek liderliğini sürdürdü.

SPOR      26 Ocak 2019 - 22:00     0

Bozokspor tutulmuyor

Hentbol Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele veren temsilcimiz Yozgat Bozokspor, deplasmanda Aydın PTTspor’u 35-26 mağlup etti. 
Aydın Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı İzmir bölgesinden Gökhan Adıgüzel ve İldeniz Kaygusuz yönetti. 
Ligde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen kırmızı siyahlı ekibimiz, Aydın PTT karşısında da gücünü sahaya yansıttı. Müsabakaya favori çıkan kırmızı siyahlı ekip rövanşı da almış oldu. Müsabakanın ilk dakikalarından itibaren temsilcimiz ağırlığını sahaya yansıttı. Agresif savunma ile rakibine gol izni vermeyen temsilcimiz sanın yıldızı Kadir Arı skor üstünlüğünü eline aldı. İlk yarısını 11-12 üstünlükle geçen ekibimiz ikinci yarıdaki üstün oyunu ile farkı açmaya başladı. 
Müsabakada farkın açılmasıyla birlikte forma şansı bulan genç oyuncular göze girmeyi başardı. Yozgat Bozokspor, Aydın PTTspor’u 26-35 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor