Uyuşturucu taciri tutuklandı

Okuduğunuz haber
BOZOKSPOR SİVASSPOR'UN RADARINDA

Yatırımlara ara yok!

Anasayfa   /    Spor    /    Bozokspor Sivasspor'un radarında

Bozokspor Sivasspor'un radarında

Yozgat Belediye Bozokspor'un idmanını izleyen Sivasspor Altyapı  Gelişim Koordinatörü Murat Dizdar ve Altyapı Hocası Burak Petik genç yetenekleri yakın takibe aldı.

SPOR      07 Nisan 2021 - 13:46     0

Bozokspor Sivasspor'un radarında

Yozgat Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulübü, Süper Lig’in köklü ekiplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Süper Lig’e bir çok oyuncu transfer eden kulübün antrenmanını son olarak Sivasspor Altyapı  Gelişim Koordinatörü Murat Dizdar ve Altyapı Hocası Burak Petik takip etti.

Belediye Başkanı Celal Köse’nin girişimleri sonucu Belediye bünyesine katılan ve 120 başarılı sporcuyla faaliyetlerini sürdüren kulübün antrenmanlarını izleyen ve oyuncuları yakın markaja alan Sivasspor Altyapı Gelişim Koordinatörü Murat Dizdar ve Altyapı Hocası Burak Petik, aldıkları notlarla Sivas’a döndü.

Antrenörler ve yöneticilerden bilgi alan heyet, kulübün sporcu yetiştirme açısından oldukça başarılı olduğunu, yakın zamanda yeniden ziyaret gerçekleştireceklerini ifade ettiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor