SMMMO'dan Kandil kutlaması

Okuduğunuz haber
BOZOKSPOR REKORA KOŞUYOR

Zirvede Yozgatlılar var

Anasayfa   /    Spor    /    Bozokspor rekora koşuyor

Bozokspor rekora koşuyor

Yozgat Belediye Bozokspor, geride kalan haftalarda oynadığı tüm maçları kazınırken attığı ve yediği gol sayılarında da dikkat çekici bir istatistik yakaladı.

SPOR      03 Subat 2022 - 18:36     0

Bozokspor rekora koşuyor
Yozgat Mustafa Bacanlı Birinci Amatör Küme C Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren ve geride kalan 11 haftada henüz puan kaybı yaşamayan Yozgat Belediye Bozokspor son yılların en iyi performansına imza atan takımı olarak da dikkat çekiyor. Oynadığı tüm maçları kazanan, 59 gol atıp, sadece kalesinde 1 gol gören ve maç başına 5,36’lık gol ortalaması ile Türkiye liglerinin çok çok üzerine çıkan Bozokspor, sezon sonuna kadar aynı performansı sürdürmesi halinde yeni bir rekorun da sahibi olacak.
 

BOZOKSPOR REKORA KOŞUYOR

 
 

Yozgat Belediye Bozokspor sezon başında yapılan yatırımların karşılığını geride kalan 11 hafta içerisinde ligin kalitesi de göz önüne alındığında tam anlamıyla almayı bildi. 
HENÜZ PUAN KAYBETMEDİLER
Yozgat Mustafa Bacanlı Birinci Amatör Küme C Grubu’nda DivanlıGençlikspor ile tatlı bir rekabete giren ve geride kalan 11 maçın tümünü kazanarak rakibinin 3 puan önünde son 3 haftaya lider giren Yozgat Belediye Bozokspor, gözünü şimdiden yükselme maçlarına dikti. Ligde şampiyon olmasına kesin gözüyle bakılan Bozokspor, 11 maçta rakip kalelere attığı 59 golle ligin en fazla gol atan takımı olma ünvanını eline geçirirken, kalesinde gördüğü 1 golle de en az gol yiyen takımı olmayı başardı. Maç başına 5 gol ortalaması tutturan Belediye Bozokspor kalan 3 maçta da aynı gol ortalamasını yakalarsa ligi 74 golle Türkiye liglerinde önemli bir rekora imza atarak bitirmiş olacak. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor