Atıksu ne zaman taşınacak

Okuduğunuz haber
BOZOKSPOR FİNALE ENDEKSLİ

Yozgatspor Osmancık virajında

Anasayfa   /    Spor    /    Bozokspor finale endeksli

Bozokspor finale endeksli

Yozgat Belediyesi Bozokspor, hafta sonu oynayacağı Talasgücü Belediyespor maçını kazanarak kötü gidişe dur demek istiyor.

SPOR      23 Aralik 2022 - 16:53     0

Bozokspor finale endeksli

Son iki haftada aldığı yenilgiler sonrasında zirve yolunda önemli kayıplar yaşayan, ancak rakiplerinin de yenilmesi sonrasında biraz olsun derin nefes alan Yozgat Belediyesi Bozokspor, gözünü Talasgücü Belediyespor ile oynayacağı maça çevirdi. Sahasında Ankara TKİ’ye ardından da deplasmanda Suvermez Kapadokyaspor’a 3-0 yenilen ekibimiz, ligde ikinci sıraya yerleşen Kayseri ekibiyle final niteliğinde oynayacağı maçta kaybettiği puanları telafi etmenin mücadelesini verecek.

Lider Sincan Belediyespor ve bu hafta mücadele edeceği rakibiyle arasındaki puan farkını kapatma aynı zamanda iddiasını en üst noktada devam ettirme arzusundaki ekibimiz, hazırlıklarını bugün yapacağı şut idmanı ile tamamlayacak. Cumartesi günü kampa girecek olan Yozgat Belediyesi Bozokspor, son iki haftada elde ettiği galibiyetlerle şampiyonluk yarışına ortak olan güçlü rakibini taraftarının vereceği destekle yıkması durumunda şampiyonluk yolunda yeniden büyük bir avantajı da eline geçirmiş olacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor