Sorgun çıkış arıyor

Okuduğunuz haber
BOZOKSPOR DURMAK BİLMİYOR!

Faturalara düzenleme gelecek!

Anasayfa   /    Spor    /    Bozokspor durmak bilmiyor!

Bozokspor durmak bilmiyor!

Yozgat Birinci Amatör Küme C Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Yozgat Belediyesi Bozokspor, BAL Ligi 1’inci Grup’ta zirvede bulunan Merzifonspor ile Perşembe günü hazırlık maçı yapacak.

SPOR      07 Subat 2022 - 18:49     0

Bozokspor durmak bilmiyor!

Yozgat Birinci Amatör Küme C Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Yozgat Belediyesi Bozokspor, BAL Ligi 1’inci Ğrup’ta zirvede bulunan Merzifonspor ile Perşembe günü hazırlık maçı yapacak. Ligdeki takımlardan çok daha iyi bir kadroya sahip olduğu için kaliteli maç yapma eksikliği hisseden Bozokspor’un antrenörleri karşılaşmada hem oyuncuların genel performanslarını daha iyi görme şansı yakalayacak hem de eksiklikleri tespit ederek muhtemel bir play-off maçı öncesinde bunların giderilmesine yönelik çalışmalar üzerinde yoğunlaşacak.

Yozgat Belediyesi Bozokspor, amatör ligdeki yoğun maç trafiğine rağmen hiçbir bahanenin ardına sığınmadan kaliteli takımlarla hazırlık karşılaşması oynamayı da ihmal etmiyor.

RAKİP MERZİFON

Ligde son maçını Saraykentspor’la oynayan ve sahadan 12-0 galip ayrılan, puanını 36’ya çıkartarak zirvedeki yerini koruyan Yozgat Belediyesi Bozokspor, gücünü Merzifon karşısında deneyecek. BAL Ligi 1’inci Ğrup’ta zirvede bulunan Merzifonspor ile Perşembe günü saat 14.00’te bir hazırlık maçı yapacaklarını belirten Antrenör İlhan Özbay, kendileri için bu tür karşılaşmaların büyük önem taşıdığını söyledi. Amatör Ligde çok daha yüksek tempoda maç yapamadıklarını, bunun da gerçek güçlerini görme konusunda kendilerini yanıltabileceğini belirten Özbay, “Bizim hedefimiz bir üst lige çıkmak bu nedenle çok daha güçlü takımlarla maç yaparak eksikliklerimizi görmek istiyoruz. Merzifonspor’da grubunda lider ve bizim için iyi bir sınav olacağına inanıyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor