Bozokspor'da imza şov

Okuduğunuz haber
BOZOKSPOR DUALARLA

Saat Kulesi şaşırdı!

Anasayfa   /    Spor    /    Bozokspor dualarla

Bozokspor dualarla

Yozgat Belediyesi Bozokspor'un yeni sezonda sakatlık olmadan şampiyonluk hedefine ulaşılması, kazasız bir sezon geçirmesi için kurban kesilip dua edildi.

SPOR      24 Agustos 2022 - 21:26     0

Bozokspor dualarla

Yeni sezonda Yozgat’ı BAL’da temsil edecek olan iki takımdan biri olan Yozgat Belediyesi Bozokspor sezonu kurban keserek açtı. Sakatlık olmadan istenilen hedeflere ulaşılması için dua edilen kurban kesiminde oyunculara başarılar dileyen Belediye Başkanı Celal Köse, hedeflerinin mutlak suretle şampiyonluk olduğunu söyledi.

Yeni sezon çalışmalarını Çamlık Galata Hotel tesislerinde sürdüren Yozgat Bozokspor’un sezon açılışı öncesinde kurban kesilerek dua edildi.

KURBAN KESİP DUA EDİLDİ

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Bölgesel Amatör Lig’de Yozgat’ı temsil edecek olan Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulübünün futbolcu ve teknik heyetini Yozgat Kampında ziyaret ederek başarılar diledi. Sezonu sakatlıksız, kaza ve beladan uzak hayırlı bir şekilde geçirmek kurban kesimi yapılırken Başkan Köse, burada hedeflerini açıkladı. Oyunculara olan güvenlerini dile getiren ve tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Başkan Köse, daha sonra Kulüp Başkan Yardımcılarından Mehmet Kıymazaslan ve Teknik ekipten takımın son durumu hakkında bilgi aldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor