Okuduğunuz haber
BOZOKSPOR'DA İMZA ŞOV

Bozokspor dualarla

Anasayfa   /    Spor    /    Bozokspor'da imza şov

Bozokspor'da imza şov

BAL Ligi’nin gol kralıyla anlaşarak rakiplerine gözdağı veren Yozgat Bozokspor, kadrosuna kattığı oyuncularla gücüne güç kattı.

SPOR      23 Agustos 2022 - 16:42     0

Bozokspor'da imza şov

BAL Ligi’nin gol kralıyla anlaşarak rakiplerine gözdağı veren Yozgat Bozokspor, kadrosuna kattığı oyuncularla gücüne güç kattı. Yeni sezonda hedefini bir üst lige çıkmak olarak belirleyen Yozgat Belediyesi Bozokspor, Çiğli Belediyespor’dan Doğaç Akun, Silifke Belediyespor’dan Anıl Ediz, Malatya İdman Yurdu’ndan Gökay Yiğit,  Bağlumspor’dan Orkun Erdoğan, Yalovaspor’dan Mehmet Şükrü Önder, Yozgatspor 1959 FK’dan Muharrem Kaya, Emirhan Yurunuş, Meriç Bayram ve Burak Emre Kayan, Mazıdağı Fosfatspor’dan Devran Çamurtaş Mardin, Çayıralan Esnafspor’dan Cesur Uçar, Aliağaspor’dan Timurcan Gök, Ayvalıkgücü Belediyespor’dan Sergen Çelik, Bursa Yıldırımspor’dan Tamer Arıcı, Altınova Belediyespor’dan Melih Saraçoğlu, Adana 1954 FK’dan Devrim Aksongur, Isparta 32 Spor’dan Fadıl Karadağ ve Kahta 02 Spor’dan Osman Çağlar Uç ile gelecek sezon için sözleşme imzaladı.

Yavuz Selim Ekinci, Samet Arık, Toygar Yiğit Karahan , Burak Güven ve Yasin Karagöz ile de sözleşme yenileyen ve çalışmalarını Yozgat Çamlık Otel’de girdiği kampla sürdüren Kırmızı Siyahlılar, ilk etap kampını tamamladıktan sonra ikinci etap kamp çalışmaları için Afyon’a hareket edecek.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor