Yozgat nefes alacak

Okuduğunuz haber
BOZOKSPOR BAL LİGİ'NDE

YOSİAD gönülleri fethetti

Anasayfa   /    Spor    /    Bozokspor BAL Ligi'nde

Bozokspor BAL Ligi'nde

Yozgat Belediyesi Bozokspor, play-out maçında Sorgun Belediyespor'u ikinci yarıda bulduğu golle yenerek adını BAL Ligine yazdırdı.

SPOR      15 Nisan 2022 - 17:24     0

Bozokspor BAL Ligi'nde

Yozgat'ı Bal Ligi'nde temsil edecek ikinci takımı belirlemek için oynanan play-out maçında Yozgat Belediyespor önemli bir sürprize imza attı. Çok uzun yıllardır BAL Ligi'Nde mücadele ettiği için tecrübesi ve mevcut imkanları açısından Bozokspor'dan daha önde olan ve kaliteli maçlar oynadığı için bu avantajı final müsabakasında kullanarak yerini koruması beklenilen Sorgun Belediyespor, sahadan 1-0 yenik ayrılarak bileti Yozgat Belediyesi Bozokspor'a bıraktı. Yozgat Dış sahada oynanan ve her imi takım taraftarlarının da Ramazan ayı olmasına rağmen büyük ilgi gösterdiği maçı Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci yanyana izlediler. Her iki takımın da baştan sona kadar kazanmak için varlarını yoklarını ortaya koydukları, zaman zaman gerginlikler yaşansa da yine de centilmence geçen maçın ikinci yarısında Belediye Bozokspor aradığı golu Ömer'le bulmayı bildi. Kalan dakikalarda gol bulabilmek için rakip kaleye yüklense de iyi savunma yapan ve kontrataklarla rakip kalede etkili olan Yozgat Belediyesi Bozokspor, üstünlüğünü koruyarak sahadan 1-0 galip ayrılmayı başardı. Bu sonuçla Yozgat'ı önümüzdeki yıl Yozgatspor'la birlikte BAL Ligi'Nde tmsil etme hakkı kazanan Yozgat Belediyesi Bozokspor'da oyuncular, teknik ekip ve yönetim bir üst lige yükselmiş olmanın coşkusunu doyasıya yaşadılar. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor