Yeni Başhekim Kozan

Okuduğunuz haber
BOZOK OSB İHALEYE ÇIKIYOR

15 Temmuz'u unutma!

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Bozok OSB ihaleye çıkıyor

Bozok OSB ihaleye çıkıyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgatlılara bayram müjdesini verdi. Bozok Organize Sanayi Bölgesi ihalesi 23 Temmuz'da yapılacak.

EKONOMİ      12 Temmuz 2020 - 15:03     0

Bozok OSB ihaleye çıkıyor


Son yıllarda gerek dışarıdan gerekse de içeriden aldığı yatırımlarla günden güne gelişen ve bir sanayi şehrine dönüşen Yozgat’a kurulacak ikinci organize sanayi bölgesi (OSB) Bozok OSB için ilk ihaleye 23 Temmuz’da çıkılacak. 

YOZGAT TEDARİK ZİNCİRİ PROJESİ

MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın fikir babası olduğu, Yozgat Sanayi ve Ticaret Odasının lokomotif güç olarak başını çektiği “Yozgat Tedarik Zinciri Projesi” meyvelerini vermeye başladı. Yerel üretimi canlandırmak ve fabrikaların tedarik ağında karşılaştıkları sorunları gidermek, böylelikle de bölgesel kalkınmayı şahlandırmak hedefiyle, Yozgatlı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın teşvik ve desteğiyle başlatılan proje Yozgat OSB’nin % 40 olan doluluk oranının yüzde 90’lara çıkmasında büyük rol oynadı. Şehirde bölgesel kalkınma hamlesinin giderek ivme kazanmasıyla birlikte, üretim ve yatırım artarken ikinci bir sanayi bölgesi fikri de bu gelişime paralel olarak hızlandı.

Bozok OSB yapımı devam eden Yozgat Havalimanına 2.5, hızlı tren hattına 7, il merkezine ise 10 kilometre uzaklıkta, ulaşım ve nakliye imkanları bakımından oldukça stratejik bir mevkide kurulacak. Toplamda 123 hektarlık bir alana yayılacak olan Bozok OSB Çorum-Kayseri ve Ankara-Yozgat-Sivas E-88 karayollarının kesişim noktasında yer alıyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor