AYÇ'de mezuniyet coşkusu

Okuduğunuz haber
BOZDAĞ YOZGAT'A GELİYOR

Vatandaş odaklı hizmet

Anasayfa   /    Güncel    /    Bozdağ Yozgat'a geliyor

Bozdağ Yozgat'a geliyor

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Tügva Kongresine katılmak için geleceği memleketinde bir dizi programlara katılacak.

GÜNCEL      17 Haziran 2021 - 15:48     0

Bozdağ Yozgat'a geliyor

Yozgat siyasetinin son dönemlerdeki en etkin isimlerinden biri olan, AK Parti Hükümetlerinde çok önemli görevlerde bulunan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, yarın Yozgat'a gelecek. Sabah saat 10.30'da yerel basın mensupları ile görüştükten sonra Cuma namazını Çapanoğlu Büyük Camii'de kılacak olan Bozdağ, daha sonra saat 13.30'da Büyük Sinema'da düzenlenecek olan Tügva Kongresi'ne katılacak. Saat 14.30'da Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı, ardından Baro Başkanlığını ziyaret ettikten sonra Ak Parti Gençlik Kolları ile Teşkilat buluşmasına iştirak edecek olan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, daha sonra Ankara'ya hareket edecek. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor