Ahlatçı Holding Çanakkale Zaferi'ni kutladı

Okuduğunuz haber
BOZDAĞ'A BAŞKENT YOLU
Anasayfa   /    Siyaset    /    Bozdağ'a Başkent yolu

Bozdağ'a Başkent yolu

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın, Ak Parti'nin seçim stratejisine paralel olarak Ankara birinci sıradan aday gösterilmesi bekleniyor.

SİYASET      17 Mart 2023 - 23:10     0

Bozdağ'a Başkent yolu

Adalet Bakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ’a seçimler öncesinde Başkent yolu gözüktü. Seçim stratejisini belirleyen AK Parti’nin Kabinedeki 11 bakanı, deprem bölgesindeki illerden; bazı bakanların ise büyükşehir listelerinin birinci sıralarından aday gösterilmesi ne kesin gözüyle bakılıyor.

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine giderken AK Parti’de milletvekili listeleri üzerindeki çalışmalar da hızlandı. Kulislere yansıyan bilgilere göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Hatay; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Kayseri, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Ankara birinci sıradan aday yapılabileceği konuşuluyor. Eski Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün Gaziantep 1. sıradan aday gösterilebileceği; eski Bakan Lütfi Elvan’ın ise yeniden aday olmayabileceği ifade ediliyor. Bozdağ’ın Ankara’dan aday gösterilmesi halinde Yozgat’ta ki listenin ilk sırasına da TESKOMB Genel Başkanı Abdülkadir Akgül’ün gelmesi muhtemel olarak gösteriliyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor