Polisler kaza kurbanı

Okuduğunuz haber
BOLU'YA DA SINIRSIZ OTOBÜS

Yozgatspor 3 Lig için kenetlendi

Anasayfa   /    Spor    /    Bolu'ya da sınırsız otobüs

Bolu'ya da sınırsız otobüs

Yozgatspor'unyarın Akşehirspor ile Bolu'da yapacağı maçı takip etmek isteyen taraftarlar için Yozgat Belediyesi sınırsız otobüs tahsis etti.

SPOR      11 Mayis 2019 - 18:39     0

Bolu'ya da sınırsız otobüs

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Kırmızı Siyahlı renklere olan sevgisini ve bağlılığını bir kez daha gösterdi. Yozgatspor’un Kelkit Hürriyetspor ile Ordu’da oynadığı 3’üncü Lige yükselme play-off maçını takip etmek isteyen taraftarlar için sınırsız otobüs verme taahhüdünde bulunan ve bunu gerçekleştirerek taraftarın gönlünde bir kez daha taht kuran Belediye Başkanı Celal Köse, yarın Bolu’da oynanacak olan Akşehir maçı için de aynı jesti yaptı. Saat 15.00’te oynanacak karşılaşmayı takip etmek isteyen taraftarlar Cumhuriyet Alanı’ndan  saat 08.00’de hareket edecek otobüslerle Bolu’ya gidebilecekler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor