Yozgatspor Üçüncü Lig'de

Okuduğunuz haber
BOLU'DA YOZGAT BAYRAMI

Yozgatspor'a coşkulu karşılama

Anasayfa   /    Spor    /    Bolu'da Yozgat bayramı

Bolu'da Yozgat bayramı

Yozgatsporlu futbolcu ve taraftarlar Üçüncü Lige çıkmanın mutluluğunu Bolu Atatürk Stadyumu'nu bayram yerine çevirerek yaşadı.

SPOR      12 Mayis 2019 - 18:46     0

Bolu'da Yozgat bayramı

Yozgatspor’un bu sezon elde ettiği başarılı sonuçlarda büyük pay sahibi olan taraftar, Üçüncü Lige yükselme maçında da takımını yalnız bırakmadı. Maç boyunca takımını destekleyen, oyunculara moral veren ve kaçırılan penaltılar sonucu bile Üçüncü Lig inancını kaybetmeyen taraftar, yıllar sonra elde edilen büyük başarının coşkusunu Bolu Atatürk Stadyumu’nu bayram yerine çevirerek yaşadı.

Takımının tarihi zaferine tanıklık etmenin mutluluğunu yaşayan taraftar karşılaşmanın bitimi sonrasında Üçüncü Lig’in tadını futbolcularla birlikte yaşarken, her iki takım taraftarının birbirini alkışlaması fair play adına örnek görüntülere sahne oldu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor