Komagene dualarla

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN'DA OKTAY COŞKUSU

Yozgat'a projeci Emniyet müdürü

Anasayfa   /    Siyaset    /    Boğazlıyan'da Oktay coşkusu

Boğazlıyan'da Oktay coşkusu

Boğazlıyan Belediyesi tarafından yapılan Kapalı Yüzme Havuzu’nun açılışı ismini taşıyan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın katılımı ile yapıldı.

SİYASET      23 Eylül 2019 - 19:29     0

Boğazlıyan'da Oktay coşkusu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı Boğazlıyanlı vatandaşlar bağrına bastı. Seçim döneminde değil seçim sonrasında da Millet Devlet adamı yakınlığını hemen hemen tüm programlarda Yozgat halkına hissettiren  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, kendisinin adını taşıyan kapalı yüzme havuzu açılışında ülke siyasetine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Boğazlıyan Belediyesi tarafından yapılan Kapalı Yüzme Havuzu’nun açılışı ismini taşıyan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın katılımı ile yapıldı.

YÜZME HAVUZU AÇILDI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Boğazlıyan ilçesinde, bir dizi incelemelerde bulunup açılış programlarına katıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Boğazlıyan ilçesine kazandırılacak Organize Sanayi Bölgesi ve Cavlak Termal Turizm alanında incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı. Boğazlılyan’a gelişinde Vali Kadir Çakır, Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Belediye Başkanı Gökhan Coşar ve diğer Belediye başkanları, il ve ilçe başkanları tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, burada toplanan halka hitaben bir konuşma yaptı.

TERÖR TEHDİDİ BİTECEK

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ülkedeki terör tehdidini nerede olursa olsun bertaraf edileceğini belirterek, “Geçtiğimiz 17 yılda Cumhurbaşkanımız liderliğinde yapılan hizmetler ve gerçekleştirilen reformlarla Türkiye’yi egemenliğini her anlamda kullanabilen bir ülke haline getirdik. Bunu maruz kaldığımız onca saldırıya, tuzağa ve tehdide rağmen yaptık. Bugün 81 il 82 milyon dimdik ayaktaysak, bunu sizler gibi haktan hakikatten yana olan vatandaşlarımıza ve 17 yılda kat ettiğimiz mesafeye borçluyuz. Artık vesayetlerin zayıflattığı kırılgan bir Türkiye değil, her türlü manipülasyona karşı dimdik ayakta kalan güçlü bir Türkiye var” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor