Yüzmede şampiyon çıkardık

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN YARDIMA HAZIR

Bir takviye de forvete

Anasayfa   /    Güncel    /    Boğazlıyan yardıma hazır

Boğazlıyan yardıma hazır

Elazığ ve Malatya’da can kaybına sebep olan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Boğazlıyan Kaymakamlığı ve Boğazlıyan Belediyesi yardım seferberliği başlattı.

GÜNCEL      28 Ocak 2020 - 19:45     0

Boğazlıyan yardıma hazır

Elazığ ve Malatya’da can kaybına sebep olan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Boğazlıyan Kaymakamlığı ve Boğazlıyan Belediyesi yardım seferberliği başlattı.

COŞAR: İMKANLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçe halkının deprem dolayısıyla dayanışma örneği sergilediklerini belirterek, Elazığ ve Malatya halkının yanlarında olduklarını söyledi.

Elazığ Sivrice’de meydana gelen ve Malatya başta olmak üzere yakın illerde de şiddetli şekilde hissedilen depremin ardından, Boğazlıyan Kaymakamlığı ile irtibat halinde olarak tüm imkanları seferber etme adına hazırlıkları tamamladıklarını belirten Başkan Coşar,

Deprem anından şu zamana kadar tüm hemşehrilerimiz, bizleri arayarak yardım taleplerini ileterek büyük bir dayanışma örneği sergiledi. Ancak irtibatta olduğumuz, AFAD, UMKE ve KIZILAY tarafından şu an için her imkanın yeterli olduğu teyakkuz halinde beklememiz tarafımıza iletildi. Oluşacak bir talep halinde Boğazlıyan Belediyesi olarak, anında bölgeye tüm imkanlarımızı seferber edeceğimizi önemle ifade etmek istiyorum” dedi.

Bu anlamda Boğazlıyan halkına tekraren teşekkür eden Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Elazığ ve Malatya halkımızın daima yanındayız. Bu sebeple depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Mevla’dan rahmet diliyor, yaralılara da acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

Boğazlıyan Belediyesi olarak bölgede yaşayan kardeşlerimize ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattıklarını duyuran Başkan Coşar, kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlarımızın battaniye, kışlık kıyafet ve ayni yardımlarını İtfaiye Amirliği’nde oluşturulan yardım masasına ulaştırmalarını rica ediyorum.

Elâzığ ve depremden etkilenen bölgelerde ki vatandaşlarımıza yardım etmek isteyen halkımız AFAD tarafından belirtilen; TR 7300 0100 1700 1745 5555 5555 5204 numaralı T.C. ZİRAAT Bankası, TR62 0001 5001 5800 7299 3175 99 numaralı Türkiye Vakıflar Bankası ve TR88 0001 2009 4080 0005 0002 28 numaralı Türkiye Halkası hesaplarına yardımlarını ulaştırabilirler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor