Memur maaşları eriyor!

Okuduğunuz haber
BİZ BİZE YETERİZ YOZGAT'IM!

Taziye ve başsağlığı

Anasayfa   /    Güncel    /    Biz bize yeteriz Yozgat'ım!

Biz bize yeteriz Yozgat'ım!

Yozgat Belediyesi, işyerleri kapalı olduğu için sıkıntı yaşayan esnafa gıda ve hijyen paketi dağıtacak.

GÜNCEL      01 Aralik 2020 - 18:15     0

Biz bize yeteriz Yozgat'ım!

BİZ BİZE YETERİZ YOZGAT’IM
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan “Koronavirüs Ek Tedbirleri’nin” ardından, salgından dolayı çalışamayan servis şoförlerimiz ve işyerleri kapatılan kahvehane işletmecilerimiz için gıda ve hijyen paketleri hazırlandı. 
Hazırlanan paketler, servis şoförlerimiz ve kahvehane işletmecilerimize ulaştırılacak.
Sosyal Belediyeciliğin gereği olarak, süreç içerisinde mağdur olan hemşehrilerimize bir ailenin gerçek ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanan gıda ve hijyen paketleri dağıtılacak. 

"YASAKTAN SONRA DÜĞMEYE BASTIK"
Hazırlanan gıda ve hijyen paketleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Celal Köse, "Yozgat Belediyesi olarak hem Yozgatlı hemşehrilerimizin sağlığını korumak hem de günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Salgın sürecinde işyerlerini kapatan kahvehane işletmecilerimiz ve servis şoförü esnaflarımız için dolu dolu gıda ve hijyen paketleri hazırladık. Ekiplerimiz, paketlerimizi hemşehrilerimize ulaştırmaya kısa sürede başlayacak. Hazırlanan paketlerimizde bir ailenin gerçek ve temel ihtiyaçlarını baz aldık. İnşallah ulaştırdığımız paketlerimiz mağduriyet yaşayan hemşehrilerimizin mağduriyetini biraz olsun giderir. Biz hazırladığımız kolilerimizi bir yardım değil, esnaf kardeşlerimize destek olarak görüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi biz bize yeteriz. Zor günlerinizde yanınızdayız." dedi.

GIDA VE HİJYEN PAKETİMİZİN İÇERİĞİ
Hazırlanan Gıda ve Hijyen paketlerimizin içeriği; "Yemeklik yağ 4 litre 1 adet, Un 5 kg 1 adet, Zeytin 1 kg 1 adet, Baldo pirinç 2.5 kg 1 adet, Çay 1 kg 1 adet, Beyaz peynir 800 gr 1 adet, Yumurta 30'lu 1 Adet, Toz şeker 1 kg 3 adet, Kaşar peynir 400 gr 1 adet, Makarna 500 gr 8 adet, Helva 700 gr 1 adet, Vişne reçeli 1 adet, Kayısı reçeli 1 adet, Çilek reçeli 1 adet, Domates salçası 1 kg 2 adet, Çokokrem 500 gr 1 adet, Çikolatalı gofret 24 adet, Kuru maya 100 gr 1 adet, Margarin 6'lı paket 1 adet, Tuz 750 ml 1 adet, Pilavlık bulgur 1 kg 2 adet, Nohut 2 kg 1 adet, Kuru fasulye 1 kg 1 adet Kırmızı mercimek 1 kg 2 adet, Deterjan 4 kg 1 adet, Çamaşır suyu 1 litre 1 adet, Bulaşık deterjanı 1 kg 1 adet, El sabunu 800 gr 1 adet, Zeytinyağlı sıvı el sabunu 1 adet, Şampuan 500 ml 1 adet, Bulaşık süngeri 1 adet, Peçete 1 paket, Islak havlu 90'lı 1 adet."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor