Festival için geri sayım

Okuduğunuz haber
BİSİKLETİNİ AL GEL!

OTONOMİ Fuarın gözdesi

Anasayfa   /    Spor    /    Bisikletini al gel!

Bisikletini al gel!

Sürmeli etkinlikleri kapsamında Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi’nin Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenleyeceği ’Sağlıklı Yaşam İçin Bisikletini Al Gel’ etkinliği yarı saat 16.30’ta başlayacak. Cumhuriyet Alanı’nda yapılacak olan kayıtların ardından gerçekleştirilecek olan yarışlarda, vatandaşların dikkatini çekmek ve farkındalık oluşturmak amacı işlenecek.

SPOR      03 Agustos 2022 - 18:33     0

Bisikletini al gel!

Sürmeli Festivali çerçevesinde düzenlenen bisiklet turuyla, sporun sağlıklı yaşama faydalarına dikkat çekilecek.

MAKSAT SAĞLIKLI YAŞAM

Yozgat Valiliği, Yozgat Belediyesi, sosyal medya hesabından bugün start alacak Sürmeli Festivali kapsamında düzenlenecek olan ’Sağlıklı Yaşam İçin Bisikletini Al Gel’ etkinliği kapsamında bisiklet tutkunlarını pedal çevirmeye davet ediyor. Yozgat’ın harika güzelliklerini bisiklete binerek keşfetmek, çevre ve sağlık açısından yararları konusunda bilgilendirmek ve bisiklet farkındalığı oluşturmak için düzenlenen etkinliğe tüm bisikletliler katılım sağlayabilecek. Bisiklet etkinliği yarın Cumhuriyet Alanı’nda saat 16.30’da start alacak.

BİSİKLET KULLANIMI ÖNEMLİ

Belediye Başkanı Celal Köse, etkinliğin amaçlarını anlattı. Başkan Köse, “Bisiklet denildiği zaman bisiklet yolları olması lazım. Biz bu konuda göreve geldiğimiz günden itibaren önemli çalışmalar yapıyoruz. Sanayi Kavşağı-2. Etap TOKİ Konutları arasında devam eden bisiklet yolu çalışmasında bisiklet tutkunları bu bölgede çok daha rahat, güvenli ve konforlu bir şekilde bisikletlerini kullanma imkanı bulacak. İnşallah bu yıl içerisinde bisiklet yollarını arttırmayı  planlıyoruz. Böylece insanlarımız daha fazla bisiklet kullanır. Bunun bize iki türlü faydası olacak. Birincisi insanlarımız kendi sağlıkları için bir şeyler yapmış olacaklar. İkincisi de bisikletin kullanımını yaygınlaşmasıyla şehir içi trafiğe çare bulmuş olacağız. Gayemiz budur. Bunu özendirmektir. İnsanların kendi sağlıkları için bir şeyler yapmaktır” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor