ASKF'den emektara plaket

Okuduğunuz haber
BİR MELEĞİ UĞURLADIK!

Ak Parti'de Başer sesleri!

Anasayfa   /    Güncel    /    Bir meleği uğurladık!

Bir meleği uğurladık!

Yozgatlı iş insanlarından Yener Yemenoğlu’nun Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını yitiren oğlu 8 yaşındaki oğlu Necati Yemenoğlu son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

GÜNCEL      26 Ekim 2020 - 14:11     0

Bir meleği uğurladık!

İnşaat sektörün önce firmalarından olan Yemenoğlu İnşaat sahiplerinden Tümer Yemenoğlu’nun oğlu, Mehmet, Şenol, Tümer ve Ramazan Yemenoğlu’nun yiğeni Necati Yemenoğlu’nun yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak 8 yaşında fani dünyaya gözlerini yumması, ailesini olduğu kadar Yozgat’ı da yasa boğdu. Ankara’da tedavi gördüğü hastanede dün gözlerini yuman küçük Melek bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yozgatlı iş insanlarından Yener Yemenoğlu’nun bir süredir tedavi gören 8 yaşındaki oğlu Necati Yemenoğlu Anraka’da fani dünyaya gözlerini yumdu.

YOZGAT NECATİ’YE AĞLADI

Henüz 8 yaşında olan ve gördüğü tedaviye cevap veremeyerek aramızdan ayrılarak sadece ailesini ve yakınlarını değil neredeyse tüm Yozgat’a yasa boğan Necati, kılınan cenaze namazının ardından Güdülelmacılı köyündeki aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.  Yozgat SonSöz Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, babası Yener Yemenoğlu başta olmak üzere tüm ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor