Asıl olan hizmet

Okuduğunuz haber
BİLAL ŞAHİN EĞİTİMİN YANINDA

Bozok OSB istihdamı sırtlayacak

Anasayfa   /    Eğitim    /    Bilal Şahin eğitimin yanında

Bilal Şahin eğitimin yanında

Hayırsever İş insanı Bilal Şahin, eğitime destek vermeye devam ediyor. Şahin, Gedikhasanlı Köyü Şehit Mustafa Önder İlk ve Ortaokulunda eğitim gören 120 öğrenci, 12 öğretmen ve 2 çalışan personele destekte bulundu.

EĞİTİM      14 Ekim 2020 - 18:39     1

Bilal Şahin eğitimin yanında

Hayırsever İş insanı Bilal Şahin, eğitime destek vermeye devam ediyor. Şahin, Gedikhasanlı Köyü Şehit Mustafa Önder İlk ve Ortaokulunda eğitim gören 120 öğrenci, 12 öğretmen ve 2 çalışan personele destekte bulundu.

Bilal Şahin'den köy okullarına destek

 

Hayırsever iş adamı Şahin, “Amacımız köylerde eğitim gören öğrencilerimizin de, şehirlerdeki çocuklarımız gibi eğitim almalarına katkıda bulunmak. Köydeki çocuklarımız da kendini geliştirsin, başarılar elde etsin istedim” dedi.

Okulun ve öğrencilerin bir çok ihtiyacına destek olan Şahin, “Gedikhasanlı Köyü Şehit Mustafa Önder İlk ve Ortaokulumuza 30 adet laptop, okul ses sistemi, 6 adet çok fonksiyonlu yazıcı, ana sınıfının bütün ihtiyaçları, öğretmenlerimize kıyafet, ayakkabı, şemsiye ve kitap, okulda bulunan öğretmen ve öğrencilere özel yapım kalemler, tüm öğrencilerimize tablet, kıyafet, ayakkabı, halk oyunları kıyafetleri ve ayakkabıları, bin adet Kuran’ı kerim, Kuran’ı kerim meali, tefsir kitapları, seccade, duvar saatleri, zikirmatik, şal, cüzdan, çorap, tırnak makası, tüm sınıflara ateş ölçer, kolonya, dezenfektan, maske, masa örtüsü göndererek onların da mutlu olmasına vesile olmak benim için bir gururdur” diyerek destek vermekten mutluluk duyduğunu ifade etti. 

Gedikhasanlı Köyü Şehit Mustafa Önder İlk ve Ortaokulu yöneticisi , Şahin’e teşekkür ederek, “Bilal bey her zaman olduğu gibi bu dönemde de öğretmen ve öğrencilerimizi unutmadı. Öğrencilerimizin koronavirüs pandemisi sürecinde online derslere rahatlıkla katılabilmeleri için tablet, bilgisayar vb. birçok hediyeler gönderdi. Allah kendisinden razı olsun. Bizim bir dediğimizi iki etmiyor. Okulumuzun bütün ihtiyaçlarını karşılıyor” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Ünal benli
Allah razı olsun
4 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor