Türkeş'i rahmetle anıyoruz

Okuduğunuz haber
BERAT RAMAZAN MÜJDECİSİ

Bankalara destek çağrısı!

Anasayfa   /    Güncel    /    Berat Ramazan müjdecisi

Berat Ramazan müjdecisi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Berat Kandili'ni kutladı.

GÜNCEL      07 Nisan 2020 - 13:49     0

Berat Ramazan müjdecisi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Berat Kandili’nin Mübarek Ramazan ayının müjdecisi olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi, Allah'ın rahmetinin yeri ve göğü kapladığı Berat Gecesinin; Milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için kurtuluşa ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
İslam Alemi’nin olduğu gibi tüm insanlığı tehdit eden bir salgınla karşı karşıya bulunduğumuz bu günlerde Allah’a daha çok yönelerek dua etmenin, yanlışlıklarımızdan arınmanın önemine değinen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin, Yozgatlı hemşehrilerimizin Berat Kandili'ni tebrik ediyor ve bu gecenin, ülkemizin, İslam âleminin birlik, dirlik, kardeşlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor