Banka aracı dereye uçtu

Okuduğunuz haber
BELEDİYELER MERCEK ALTINDA

Ferhat Çapan yasa boğdu

Anasayfa   /    Siyaset    /    Belediyeler mercek altında

Belediyeler mercek altında

Ak Parti Yerel yönetimlerdeki performansı değerlendirmek için ilçe belediyelerini yakın takibe aldı. Yapılan çalışmalar hakkında Genel Merkeze gidecek raporlara göre hareket edilecek.

SİYASET      09 Ocak 2020 - 18:21     0

Belediyeler mercek altında

AK Parti Genel Merkezi yerel yönetimleri mercek altına aldı. Bu kapsamda  Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İç Anadolu Bölge Başkanı, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun ve İl Başkan Yardımcısı, İl Yerel Yönetimler Başkanı Köksal Ustaoğlu'ndan oluşan heyet İl Merkez, Aydıncık, Çekerek, Kadışehri, Saraykent, Çandır ve Boğazlıyan Belediyelerini ziyaret ederek İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis üyelerinin katılımları ile Merkez ve İlçeleri ziyaret edip, Belediyelerin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında toplantı ve değerlendirmelerde bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor