Asrın Projesine start

Okuduğunuz haber
BELEDİYE'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Yozgatlıyla dalga mı geçiyorsunuz?

Anasayfa   /    Güncel    /    Belediye'den gövde gösterisi

Belediye'den gövde gösterisi

Yozgat Belediyesi, toplu açılış töreninde şehre değer katacak projelerin temelini attı, bazıları bitirilenler hizmete girdi.

GÜNCEL      11 Eylül 2022 - 16:49     0

Belediye'den gövde gösterisi

Yozgat Belediyesi şehre değer katmak, insanlara her alanda kaliteli hizmet sunmak ve yaşam değerini yükseltmek adına yaptığı birçok proje ve çalışmanın açılışını büyük bir katılım ve coşku ile gerçekleştirdi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da katılarak hemşerileriyle bu tarihi anın mutluluğunu yaşadığı açılışlarda konuşan Belediye Başkanı Celal Köse, hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Yozgat’ın altyapı sorununu ortadan kaldıracak olan ve Asrın Projesi olarak nitelendirilen Büyük Altyapı çalışmaları için gerçekleştirilen törende Yozgat Belediyesi tam anlamıyla şov yaptı.

PARK HİZMETE GİRDİ

Yozgat Belediyesi, şehre değer katmak, insanlara her alanda kaliteli hizmet sunmak ve yaşam değerini yükseltmek adına yaptığı birçok proje için toplu açılış töreni gerçekleştirdi. Yozgat Sivas yol güzergahında bulunan ve çirkin görüntüsü ve kullanılamaz hale gelen, yaklaşık 7 ay süren çalışmaların ardından oldukça güzel bir görünüme kavuşan Yaşar Uğur Parkı vatandaşların hizmetine sunuldu.

FATİH MAHALLESİNE KONAK

Adalet Bakan Bekir Bozdağ, Vali Ziya Polat, AK Parti Milletvekili Yusuf Başer, MHP Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Belediye Başkanı Celal Köse,, İl Protokolü ve vatandaşların katılımı ile yapılan törende ayrıca su depolarının temeli atılırken, uzun çalışmalar sonrasında mükemmel bir görünüme kavuşan tarihi özelliği ile de dikkat çeken Fatih Mahallesi Konağı hizmete girdi. Yine Mahalleye değer katan görüntüsü ile beğeni toplayan Turizm Bulvarı ve 15 Mahallede yapılan halı sahaların açılışı yapıldı. Şehirdeki Belediyesi hizmetlerinin hem daha kısa sürede hem de çok daha kaliteli bir şekilde yapılması için makine parkına katılan 70 Milyon Lira değerindeki araçlar da hizmete sunuldu.

KÖSE: “YOZGAT EN İYİSİNE LAYIK”

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, törende yaptığı konuşmada Yozgat halkına en iyisi hizmeti sunmak için çalıştıklarını söyledi. Verdikleri sözleri birer birer yerine getirdiklerini ve bunu asla yeterli görmediklerini belirten Başkan Köse, “Yozgat ve Yozgatlı hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Eser üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor