Gönül siyasetine devam

Okuduğunuz haber
BELEDİYECİLİKTE BİR NUMARAYIZ

Gençliğe büyük yatırım

Anasayfa   /    Siyaset    /    Belediyecilikte bir numarayız

Belediyecilikte bir numarayız

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Belediyecilik hizmetleri konusunda rakiplerinin olmadığını söyledi.

SİYASET      29 Temmuz 2021 - 17:54     0

Belediyecilikte bir numarayız

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’nin ev sahipliğinde AK Partili ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı yaptı. Özhaseki, “Cumhurbaşkanımızın ismini koyduğu ve özellikle takip ettiği gönül belediyeciliğini inşa etmeye çalışıyoruz. Biz çalışırız, iş yaparız ama vatandaşın gönlüne de, vatandaşın duasına da, onların desteğini alarak, onların rızası olmadan hiçbir iş olmaz. Belediyecilikte rakibimiz yok” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yozgat’a gelerek Valilik, AK Parti İl Başkanlığı ve Yozgat Belediyesi’ni ziyaret etti.

Yozgat Valisi Ziya Polat’tan kentte yürütülen yatırımlar hakkında bilgi aldıktan sonra AK Parti İl başkanlığına geçen Özhaseki, partililerle bir süre sohbet etti. Yozgat Belediyesi’ne geçen Özhaseki, Başkan Celal Köse’den projeler hakkında bilgi aldı. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, il ve ilçe belediye başkanlarıyla Yozgat Belediyesi’nde bir araya geldi.

KENDİMİZLE YARIŞIYORUZ

Özhaseki, “Cumhurbaşkanımızın ismini koyduğu ve özellikle takip ettiği gönül belediyeciliğini inşa etmeye çalışıyoruz. Biz çalışırız, iş yaparız ama vatandaşın gönlüne de, vatandaşın duasına da, onların desteğini alarak, onların rızası olmadan hiçbir iş olmaz. Belediyecilikte rakibimiz yok. Kim ne derse desin. Çok şükür, biz kendi kendimizle yarışıyoruz. Girdiğimiz bütün yerel seçimlerde yüzde 40'ın biraz altında, biraz üstünde oy alarak birinci partiyiz. Son yerel seçimlerde de Ankara ve İstanbul biraz moralimizi bozsa da doğrudur, vatandaşın orada bir ihtarı vardır, onu da çok iyi gördük, anladık, ders de çıkardık ama yine birinci partiyiz. Yüzde 45 civarında oy aldık” dedi.

BAŞKANLARIMIZ BAŞARILI

Yerel seçimlerden bu yana 1,5 yıl geçtiğini hatırlatan Özhaseki “Belediye başkanı arkadaşlarımız büyük bir gayret ve özveri ile uğraşıyorlar. Anketler yaptırdık, arkadaşlarımız müthiş başarılılar. Vatandaş seviyor, güvenini devam ettiriyor. Bundan dolayı da zaten belediye başkanı arkadaşlarımızla biz tek tek o anketleri paylaşacağız. Yakın bir süre içerisinde illerimize gidip arkadaşlarımızla projelerini, yapacaklarını veya Ankara’dan beklentilerini görüşüp nasıl yardımcı olacağımız hususunda kendileriyle mutlaka orada istişare edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BELEDİYECİLİK SABIR İSTEYEN BİR İŞ

Özhaseki, belediyeciliğin zor bir iş “aşk ve sevda” işi olduğunu vurgulayarak, “Belediyecilik yapmak biraz yürek, biraz sabır ister, biraz çaba ve alın teri ister. Uykusuz geceler, stresli ortamlar ve kaygılı bekleyişler hep bizim belediye başkan arkadaşlarımızı bekler. Eğer siz inanmışsanız ve bir dava adamı olduğunuzu her fırsatta ifade ediyorsanız, sırat-ı müstakim üzere yaşamaya ahd etmişseniz ve bu hal üzere ölmeyi göze almışsanız bu çileleri çekmeye gönüllü olarak bir belediye başkanı her zaman talip olur” değerlendirmesinde bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, belediye başkanları ile basına kapalı istişare toplantısı düzenledi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor