Menekşe evleri ihaleye çıkıyor

Okuduğunuz haber
BELEDİYE YANGININ YARALARINI SARIYOR

Üniversiteye Genç Ofis

Anasayfa   /    Güncel    /    Belediye yangının yaralarını sarıyor

Belediye yangının yaralarını sarıyor

Yozgat Belediyesi Yukarı Nohutlu Mahallesi'nde çıkan yangın sonrasında çatıları yanan apartmanların onarım malzemelerini temin etti.

GÜNCEL      04 Temmuz 2020 - 16:25     0

Belediye yangının yaralarını sarıyor

Yukarı Nohutlu Mahallesi’nde 3 gün önce Berensu ve Damla Apartmanlarında elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangın sonrası, onarım malzemelerini temin edeceğini dile getiren Belediye Başkanı Celal Köse, sözünü tuttu.

Apartmanların çatılarında oluşan hasarlar söz verildiği gibi Yozgat Belediyesi tarafından karşılandı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Celal Köse’ “Şehrimizde 2 gün önce gerçekleşen yangın sonrası yaraları sarmak için hemen harekete geçmiştik.
Elhamdülillah, kısa süre içerisinde hemşehrilerimizin yanlarında olmak için onarım malzemelerini hızlı bir şekilde temin ettik. Ertesi gün içinde de sürecek sevkiyatlar sonrasında hasar gören tüm binalarımızın ihtiyacını biz karşılayacağız. Söz verdiğimiz gibi, biz bize yeteriz Yozgat’ım” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor