Dolandırıcı yakalandı

Okuduğunuz haber
BELEDİYE SUDA İNDİRİMİ ABARTTI!

Güneş Doğu’dan doğar!

Anasayfa   /    Güncel    /    Belediye suda indirimi abarttı!

Belediye suda indirimi abarttı!

Yozgat Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı kararnamesine ek olarak Belediye Meclisi kararı ile yüzde 7'lik indirime ek olarak yüzde 10 daha ekleyerek oranı yüzde 17'ye çıkardı.

GÜNCEL      18 Subat 2022 - 19:06     0

Belediye suda indirimi abarttı!

Su faturalarına yansıyacak KDV indirimi ile alakalı açıklama yapan Belediye Başkanı Celal Köse; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararnamesi ile gıdadaki fiyatlandırmalardaki KDV oranı yüzde 8’den yüzde 1’e indirildi. Bizde Yozgat Belediyesi olarak Cumhurbaşkanımızın talimatlarına uyarak sudaki KDV oranlarını yüzde 8’den yüzde 1’e indirdik. Yozgat Belediyesi olarak Cumhurbaşkanlığı kararnamesine ek olarak, meclis üyelerimizle yaptığımız istişare toplantıda Yozgat’ımıza temiz ve ucuz su kullandırma adına ilaveten yüzde 10 indirim yapma kararı aldık. Hayırlı uğurlu olsun. Bizler halkımızın refahı için, mutluluğu için çalışan bir kurumuz. Bundan sonraki süreçte de ekonomik krizin yansımalarını en hafif atlatmaları için Yozgat Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa halkımız için yapacağız. Tüm abonelerimize yüzde 17’lik bir indirim yansıyacak” dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor