Kanyonda Festival başkadır

Okuduğunuz haber
BELEDİYE SAHA SÖZÜNÜ TUTUYOR

Çamlık otel yenileniyor

Anasayfa   /    Spor    /    Belediye saha sözünü tutuyor

Belediye saha sözünü tutuyor

Yozgat Belediyesi, kendi imkanları ile halı saha yapan çocuklara verdiği sözü yerine getirmek için düğmeye bastı. 10 Mahalleye 10 halı saha projesinin gerçek olması için de uygun yer arayışları sürüyor.

SPOR      02 Temmuz 2019 - 19:22     0

Belediye saha sözünü tutuyor

Yozgat Belediyesi kendi imkanları ile yere serdikleri kilimlerle halı saha yapan çocuklara verilen sözü yerine getirmek için düğmeye bastı. Halk Eğitim Merkezi bahçesine yapılacak olan halı saha için çalışmalar başladı. Belediye Başkanı Celal Köse, en kısa sürede halı sahanın bitirileceğini ifade etti.

Halı saha için uygun arsa arayışlarının ardından Halk Eğitim Merkezi’nin bahçesi belirlendi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Anayasa Komisyon Başkanımız Sayın Bekir Bozdağ, Milletvekili  Yusuf Başer’in destekleri ile hız kazanan çalışmaların kısa zamanda bitirilmesi ile birlikte çocuklar daha iyi şartlarda spor yapma imkanına sahip olacak.  

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun talimatları ile “10 Mahalleye 10 Halı Saha” projemiz içinde uygun yer arayışları sürüyor.

“EN KISA SÜREDE AÇILACAK”

Belediye Başkanı  Celal Köse, inşası devam eden halı saha hakkında bilgiler verdi. Başkan Köse yapmış olduğu açıklamada; “Çocuklarımıza söz verdikten sonra ilgili personellerimiz uygun arsa arayışlarına başladı. Yapılan araştırmalar sonuncunda en uygun yer olarak Halk Eğitim Merkezi bahçesi belirlendi. Biz çalışmalara başladık. Personellerimiz bölgede çalışmalarını sürdürüyor. En kısa süre içerisinde halı sahamız hizmete açılacak. Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz “10 Mahalleye 10 Halı Saha” projemiz içinde arsa belirleme çalışmalarımız sürüyor. Biz istiyoruz ki çocuklarımız güvenli bir şekilde oyun oynasın ve spor yapsınlar. Bu konuyu çok önemsiyoruz. Çocuklarımız için belediyenin tüm imkanlarını seferber etmeye hazırız. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay, Anayasa Komisyon Başkanımız Sayın Bekir Bozdağ, Milletvekilimiz Sayın Yusuf Başer’in destekleri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“HÜKÜMET DESTEĞİ YANIMIZDA”

Yozgat’a yapılacak tüm spor alanları ile ilgili projeleri Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun takip ettiğini belirten Başkan Köse, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu bu konu üzerinde önemle duruyor. Sadece bu halı saha için değil, Yozgat’ımıza yapacağımız tüm spor komplekslerimizde Sayın Bakanımızın destekleri olacak.  “10 Mahalleye 10 Halı Saha” projemizi ve diğer spor alanları projelerimizi kendisi takip ediyor. Bundan sonra ki süreçlerde de koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor