Koçak mazbatasını aldı

Okuduğunuz haber
BELEDİYE MECLİSİ İLK KEZ

Yeni başkan Nazlı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Belediye Meclisi ilk kez

Belediye Meclisi ilk kez

Belediye Başkanı Celal Köse başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştiren Belediye Meclisi'nde gödev dağılımı da belli oldu.

SİYASET      09 Nisan 2019 - 20:51     0

Belediye Meclisi ilk kez

Yozgat Belediyesi Başkan Celal Köse Başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda meclis üyelerine görev dağılımı yapıldı.

Belediye Başkanı Celal Köse, toplantıda yaptığı konuşmada, meclis üyelerini tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Köse, “Bugün ilk toplantımız ve ilkler her zaman önemlidir.  İnşallah burada da hayırlı kararlarla sonuca hep birlikte ulaşırız. Bizler malumunuz geçmişte bir propaganda süreci yaşadık tabi Allah nasip etti ve millet tarafından bu görev bizlere tebliğ olundu. Dolayısı ile sadece Belediye Başkanı seçilmedi Belediye meclis üyelerimizin de aynı zamanda seçimi idi.  Pek çok siyasi partimizden aday olan arkadaşlarımız vardı ama Allah 25 tane Yozgat’ta Belediye Meclisi üyesi arkadaşımıza bu görev nasip etti. İnşallah hepimize hayırlı olsun. Meclisimiz burada ve bundan sonraki alacağı kararlarda haktan hukuktan adalettin ayrılmadan toplumun gerçeklerini yansıtacak bir şekilde hayırlı kararlar alır ve hayırlıca el birliği ile şehrimizi güzel bir şekilde yönetmeyi bize nasip eder inşallah.”dedi.

DAVAMIZ HİZMET EDEBİLMEK

“ Derdimiz davamız hizmet edebilmek memleketimize milletimize devletimize dinimize diyanetimize inşallah hayırlı hizmetlerde bulunabilmektir” diyen Köse, “Buralarda başkaları da olabilirdi ama biraz önce ifade ettiğim gibi Rabbim bize bu görevi nasip etti ki bu görev hayırlı bir görev aynı zamanda da imtihana vesile bir görev aynı zamanda da şerefli onurlu bir görevdir. Çünkü hizmet makamının görevlileriyiz birlikte inşallah bizler de şehrimize el birliği ile hizmet ederiz ve görev sürecimizin sonunda da her birinizde yarın halkımızın arasında başta ailelerimiz olmak üzere girdiğimiz zamanda Allah hepinizden razı olsun dedirtebilecek işlere hep birlikte altına imza atarız. Sonuçta hepimiz ayrı siyasi partilerden gelmiş olsak da artık burada kader birliği yapacağımız her birimiz arkadaşız.  Burada kimsenin kimseden üstünlüğünün olmadığını ifade etmek isterim. Burada özgür iradesiyle özgür fikrini söyleme hürriyetine sahip Allah’a hamdolsun ki siz gibi bir çalışma arkadaşlarımızla yola gidecek olmaktan da mutluyuz gururluyuz” ifadelerini kullandı.

GÖREV DAĞILIMI ŞU ŞEKİLDE

Meclis üyeleri arasında görev dağılımı ise şu şekilde oluştu: Belediye Meclisi 1.nci Başkan Vekilliğine Ahmet Topuz, 2.nci Başkanvekilliğine Eyüp Yiğit seçildi. Encümen üyeliklerine ise; Fahri Bulut, Yasin Gönül, Osman Erdem seçildi. Katip Asil Üye ve yedek üyeliklerine; Esra Şahiner, Süleyman Sarıca, yedek üyeliklerine Alpaslan Akyüz, S.Nur Karabulut,  seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonuna; Nuri Tinel, Mustafa Doğan, Muazzez Binici, Sermin Eroğlu,  Mustafa Bacanlı,seçildi. İmar Komisyonuna; Hasan Yarar, Oğuzhan Okur, S. Nur Karabulut, E. Bilge Sedef, Alper Hökelekli seçildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor