Milyarlar çöpe gitti!

Okuduğunuz haber
BELEDİYE KİRACILARINI SEVİNDİRDİ!

Helal olsun ALEYNA!

Anasayfa   /    Güncel    /    Belediye kiracılarını sevindirdi!

Belediye kiracılarını sevindirdi!

Yozgat Belediyesi, pandemi döneminde büyük sıkıntı yaşayan kiracılarına büyük jest yaptı.

GÜNCEL      30 Ocak 2021 - 18:53     0

Belediye kiracılarını sevindirdi!

Yozgat Belediyesi'nin kiracısı olan işyerleri için kurulan komisyon, pandemi sürecinde oldukça büyük sıkıntılar yaşayan, işleri düşen ve bu süreç içerisinde işyerleri kapalı olan esnafları rahatlatacak önemli bir karara imza attı. 
Genelge kapsamında işyerleri kapalı olan esnaflardan kira bedeli alınmayacak, faaliyetlerini sürdüren ama gelir kaybı yaşayan esnafların kiralarında da yüzde 50 indirim yapılacak.
Geçtiğimiz günlerde Belediye Meclisinin pandemi döneminde aldığı karar sonucu Belediyenin kiracısı olan işyerleri için kurulan Tespit Komisyonu, belediye kiracısı esnafları oldukça rahatlatacak bir karar aldı. Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısında Meclis Üyelerinin oylarına sunulacak olan kararın kabulu, esnafın yüzünü büyük ölçüde güldürecek. 
Komisyonun kararı sonucuna göre, pandemi sürecinde genelge kapsamında işyerleri kapalı olan belediye kiracılarından 01.07.2020 tarihinden 30.06.2021 tarihine kadar kira alınmamasına, faaliyetlerini sürdüren ama gelir kaybı yaşayan esnafların kiralarına 01.07.2020 tarihinden 30.06.2021 tarihine kadar yüzde 50 oranında indirim yapılmasına karar verildi.
Komisyonun kararının Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısında Meclis Üyelerinin oylarına sunulacağını ifade eden Belediye Başkanı Celal Köse, “Pandemi döneminin başlangıcından bu güne hemşehrilerimiz ve esnaflarımız için bir çok fedakarlık yaparak, önemli projeleri hayata geçirdik. Geçtiğimiz meclis toplantılarımızda, meclis üyelerimizle birlikte belediyemizin kiracısı olan işyerleri ile ilgili bir tespit komisyonu kurulmuştu. Komisyon kararını verdi. İnşallah, bu karar belediye kiracılarımızı oldukça rahatlatacaktır. Kararı ilk meclis toplantımızda oylayacağız. Dayanışma içinde atlatacağımız bu zor günlerde tüm kardeşlerimize can suyu olmaya devam edeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor