Tarımın kalbi Yozgat'ta atacak

Okuduğunuz haber
BELEDİYE BİNASI YIKILIYOR

Yozgatspor şen dönüyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Belediye binası yıkılıyor

Belediye binası yıkılıyor

Yozgat Belediyesi eski hizmet binasının yıkımı için ekipler düğmeye bastı. Meraklı vatandaşlar alınan güvenlik önlemleri altında yıkımı meraklı gözlerle takip etti.

GÜNCEL      07 Eylül 2019 - 16:44     0

Belediye binası yıkılıyor

Eski Belediye Hizmet Binası ve Eski Hükümet Konağı’nın yıkımı için düğmeye basıldı. Şehir merkezinde çirkin görüntü oluşturan iki riskli binanın yıkımını vatandaşlar merakla takip etti.

Yıkılacak iki bina hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Celal Köse, “Eski Belediye Hizmet Binası ve Eski Hükümet Konağı’nın yıkım ihalesi tamamlanmıştı. Her iki binamız için deprem risk analizlerini yaptırdık. Bu binalar riskli statüde çıktı. Ekip arkadaşlarımızla görüşerek bu binaların yıkımının uygun olacağı kanaatine vardık. Eski Belediye Hizmet binasının zaten bir kısmı yıkılmıştı. Kalan kısımda bizim bazı birimlerimiz çalışıyordu. Ancak etrafı yıkıldıktan sonra bina çok çirkin bir görüntü oluşturdu. Bina bir şehir merkezine yakışmayacak şekilde duruyor. Aynı şekilde eski hükümet konağı da zaten sıkışık olan şehrimize daha kasvetli bir görüntü oluşturuyordu. Binalarımızın yıkımı gerçekleştikten sonra buralara daha şık daha modern ve kullanışlı yeni binalar yapmak için projelerimizi hazırlayacağız. Ama önceliğimiz şehrimizi rahatlatmak olacak” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor