AYÇ'den Bayram Tebriği

Okuduğunuz haber
BAYRAMLAR BÜTÜNLEŞTİRİR

CHP'den Bayram kutlaması

Anasayfa   /    Güncel    /    Bayramlar Bütünleştirir

Bayramlar Bütünleştirir

Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, Bayramların birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini belirterek, Mübarek Kurban Bayramı'nı kutladı.

GÜNCEL      20 Temmuz 2021 - 03:21     0

Bayramlar Bütünleştirir

Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, Kurban Bayramı kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi: "Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilindiği üzere Bayramlar; birleştirici ve bütünleştirici özelliği ile toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. İyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimizdir. İnsanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine, sevinç ve kederlerin paylaşılmasına vesiledir.

Kurban Bayramının insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu duygularla, halkımızın, mübarek Kurban Bayramını içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum"

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor