Bayram kutlaması

Okuduğunuz haber
BAYRAM SONRASI TUFAN

Bayram kutlaması

Anasayfa   /    Siyaset    /    Bayram sonrası tufan

Bayram sonrası tufan

Siyaset bayram sonrasında hızlı bir değişim sürecine girecek. Aynı hareketliliğin bürokraside de yaşanması bekleniyor.

SİYASET      03 Agustos 2020 - 18:55     0

Bayram sonrası tufan

Yozgat’ta uzun süreden beri görev yapan ve başarısız görünen birçok bürokratın değişeceği ifade edilmeye başlandı. 
TAŞLAR YERİNDEN 
OYNAYACAK
Siyasette başlayacak ve bürokrasi de tşların yerinden oynayacağı ve köklü bir değişim yaz dönemi tayinlerinde sürpriz isimlerin kamu kurumlarında görevlendirilmesi bekleniyor. Son dönemlerde bürokrasiye yönelik tepki ve şikayetlerin artması, yeni hükümet sistemine uyum konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle köklü değişimin sinyalleri verildi. Yozgat’ın gelişim ve kalkınmasında öncü olması, proje üretip, planlama yapması beklenen bürokrasinin beklentilerin altında kalması nedeniyle uzun süreden beri tartışılıyordu.
KULİSLER ISINIYOR
Yaz dönemi atama kararlarının uygulanacak olması ile birlikte Yozgat bürokrasisinde de taşlar yerinden oynayacak.
Başkent kulislerinde atama sürecine ilişkin konuşmalar yapılmaya başlandı. Yozgat bürokrasinin tamamen etkileneceği atama rüzgarından köklü bir değişim öne çıkarılacak. Bürokrasideki değişim il müdürleri ile sınırlı kalmayacağı konuşuluyor.
Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da 2023 hedefinden uzak kalan ve başarısız bulunan il yöneticileri değişmesine kesin gözüyle bakılıyor.
SİYASETTE DEĞİŞİM     
RÜZGARI
AK Parti başta olmak üzere diğer siyasi partilerde de kongre çalışmalarına hız verilecek. AK Parti’de kongre takviminin Ekim ayında başlayacağı öğrenilirken, teşkilatlara yönelik değerlendirmelerin hız kazandığı öğrenildi. Yozgat’ta son günlerde sürdürülen anket çalışmalarında AK Parti teşkilatlarının yanı sıra belediyelerin halktaki karşılığı soruluyor. Anket sonuçlarının iç açıcı olmadığı belirtilirken, bunun faturasının teşkilatlara kesilebileceği belirtiliyor.
IYI Parti il başkanlığı seçimlerini 8 Ağustos günü yapacakken, MHP’de de değişim ihtimali yüksek gösteriliyor. Kongreye tek isimle gidilecek olan MHP’de Tekin Irgatoğlu’nun ismi ağır basıyor. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor