Eğitim maratonu başlıyor

Okuduğunuz haber
BAYRAK EMİN ELLERDE

Asrın Projesine start

Anasayfa   /    Siyaset    /    Bayrak emin ellerde

Bayrak emin ellerde

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Taner Demirer, İYİ Parti İl Başkanlığına atanan Bünyamin Katipoğlu’yu ziyaret ederek başarılar diledi.

SİYASET      11 Eylül 2022 - 16:35     0

Bayrak emin ellerde

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Taner Demirer, İYİ Parti İl Başkanlığına atanan Bünyamin Katipoğlu’yu ziyaret etti. Yeni görevinde başarılar dileyen ve beklentileri ve seçimler hakkında görüş alışverişinde bulunan Prof. Demirer, bayrağı emin ellere teslim ettiklerini ifade etti. Yozgat’ta Partilerine yönelik ciddi bir rağbet ve ilgi olduğunu gittikleri her yerde bunun yansımalarını gördüklerini belirten Prof. Demirer, seçimlerin ülke ve partileri için çok önemli olduğuna değindi.

Hatırlanacağı üzere İYİ Parti’nin eski İl Başkanı Metin Özışık, CHP Genel Başkan Yardımcısı CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in HDP’ye yönelik “bakanlık” açıklamalarına tepki göstererek görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Ancak Genel Merkez bu konuda açıklama yaparak, Özışık’ın istifa etmediğini daha önce görevden alındığını belirterek, “Genel Merkez kararı ile görevden alınmış olmasına rağmen tamamen gerçeğe aykırı olarak kamuoyuna kendisinin istifa ettiğini açıklaması ve istifasını da gündem ile ilişkilendirmesi üzücü ve utanç vericidir” açıklaması yapmıştı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor