Okuduğunuz haber
BAYDEBİR'DEN RAMAZAN YARDIMI

Eğitim Bir-Sen Kandil kutlaması

Anasayfa   /    Güncel    /    BAYDEBİR'den Ramazan yardımı

BAYDEBİR'den Ramazan yardımı

Almanya Yozgatlılar Federasyonu (AYF) üyesi Bayern Yozgatlılar Birliği (BAYDEBİR) tarafından Ramazan ayı öncesinde maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara gıda paketi dağıtıldı.

GÜNCEL      10 Mart 2021 - 14:10     0

BAYDEBİR'den Ramazan yardımı

Almanya Yozgatlılar Federasyonu (AYF) üyesi Bayern Yozgatlılar Birliği (BAYDEBİR) tarafından Ramazan Ayı öncesinde Yozgat'ta gıda paketi yardımı gerçekleştirirerek gönül aldı. 
BAYDEBİR teşkilatlanma Başkanı Dağaslan Kılıçaslan, BAYDEBİR Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Hacer Kılıçaslan ve muhtarlar tarafından dağıtılan yardımla Ramazan Ayı öncesinde Yozgatlı vatandaşlara destek olundu.
Yapılan gıda paketi yardımı sonrasında açıklamalarda bulunan BAYDEBİR teşkilatlanma Başkanı Kılıçaslan,"Almanya Yozgatlılar Federasyonu çatısı altında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yozgatlı vatandaşlarımıza nasıl destekte bulunuruz diye düşündük ve Ramazan Ayı öncesinde hazırladığımız gıda paketleri ile bir nebze de olsa yanlarında olduklarımızı hissettirmek istedik. Malum pandemi dolayısıyla bir çok kişi sıkıntılı günler geçiriyor. İnşallah bu günleri hep birlikte atlatacağız dedik ve böyle bir destekte bulunmak istedik. BAYDEBİR Kadın Kolları Teşkilat Başkanımız Hacer Kılıçaslan Hanımefendi ve muhtarlarımızla birlikte gıda paketi yardımlarını gerçekleştiriyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan herkese de çok teşekkür ediyorum. Biz hep birlikteyken güzeliz. İnşallah bu sıkıntılı süreci de birlikte atlatacağız" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor