Bugün fidan yarın nefes

Okuduğunuz haber
BAŞKAN KESİNTİLERİ YAKIN TAKİBE ALDI

Kritik dönemeç

Anasayfa   /    Güncel    /    Başkan kesintileri yakın takibe aldı

Başkan kesintileri yakın takibe aldı

Belediye Başkanı Celal Köse, yaşanılan su kesintilerinin ve buna bağlı meydana gelen aksaklıkların giderilmesi için yapılan çalışmaları yakın takibe aldı.

GÜNCEL      11 Kasim 2019 - 18:26     0

Başkan kesintileri yakın takibe aldı

Yozgat genelinde teknik bir arızadan dolayı meydana gelen su kesintilerinin giderilmesi, vatandaşın bu konuda yaşadığı sıkıntının bertaraf edilmesi için Belediye Başkanı Celal Köse, Başkan Yardımcısı Murat Tanışman ve ekip çalışanları tam anlamıyla teyakkuza geçti. Sıkıntının giderilmesinin ardından su verilmesine rağmen asbestli ve neredeyse 40 yılı aşkın kullanıldığı için hem sağlık hem de sağlamlığını kaybetmesi nedeniyle Esentepe mevkiinde borunun patlaması, Başkan Celal Köse’nin oldukça canını sıktı. Çalışmaları yerinde görmek ve sıkıntının bir anca giderilmesi için çalışmaları yakından inceleyen Başkan akşam mesaisine kaldı. Yoğun gündemin dışında halkın yaşadığı sıkıntıların giderilmesi için de çalışmaları bizzat yerinde gören Başkan Celal Köse, ““Göreve geldiğimiz ilk anda Yozgat’ın altyapı sorunu için düğmeye basmıştık. Hali hazırda kullanımda olan son derece sağlıksız ve kanserojen olan asbestli içme su borularımızın değişimi için bir çalışma başlattık. Ama bazı bölgelerde çok eski boruların olması istenilmeyen arızaları beraberinde getiriyor. Bunları gidermek için de Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’un yaptığı ziyaret ve verdikleri müjdeler büyük önem taşıyor. Yüzde 67’lik kayıp kaçak oranının giderilmesi, asbestli boruların ve içme suyu altyapısının tamamen yenilenmesi sağlanacak. Bu önemli projeler tamamlandığında hem kesintiler sona erecek hem de halkımız damacana kalitesinde su içecek” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor