Okuduğunuz haber
BASIN ÜNİVERSİTENİN AYNASI!

Kırıkkale'de vahşet!

Anasayfa   /    Eğitim    /    Basın Üniversitenin aynası!

Basın Üniversitenin aynası!

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, şehirle üniversitenin buluşmasının her zaman çok kolay olmadığını belirterek, basın mensuplarının üniversite ile Yozgat halkının bir araya gelmesi noktasında önemli bir payının olduğunu söyledi.

EĞİTİM      20 Agustos 2019 - 18:26     0

Basın Üniversitenin aynası!

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Ahmet Karadağ, basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Rektör Karadağ, basın mensupları ile Bozok Üniversitesi'nin şehre açılan yüzü uygulama otelinde bir araya gelmek istediklerini belirterek, "Burada özveri ile, aidiyet duygusu ile çalışan görevli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Bozok Üniversitesi'nin yeni Rektörü olarak neler yapmayı planladıklarını daha önce tanışma döneminde dile getirdiklerini kaydeden Karadağ, yerel basının üniversite ile çok ilgili olduğunu ve bu durumdan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Şehirle üniversitenin buluşmasının her zaman çok kolay olmadığını anlatan Rektör Karadağ, basın mensuplarının üniversite ile Yozgat halkının bir araya gelmesi noktasında önemli bir payının olduğunu söyledi.

"Yerel basının üniversite ile bu denli ilgili olduğunu bilmiyordum. Sizlerin bizi eleştirme eksiklerimizi giderme noktasında bizlere olan eleştirilerinizi önemsiyoruz" diyen Karadağ, özellikle köşe yazarlarının da yazılarını okumaya çalıştığını söyledi. Bazı durumlarda ise eksik bilgiden kaynaklanan haber ve köşe yazılarını da gördüğünü bu anlamda basın mensuplarını da arayarak düzeltme yaptığını bildiren Rektör Karadağ, "Bu anlamda bizleri de dinleyen, eksik bilgilerin giderilerek gerekli bilgiler tekrar haber yapılıyor. Bu anlamda da basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Eğitim öğretimin 16 Eylül'de başlayacağını hatırlatan Karadağ, yüzde 90'lara varan bir öğrenci kapasitesine ulaşacaklarını ve öğrenci sayısının ortalama 23 bine ulaşacağını söyledi. Veterinerlik fakültesi hakkında da bilgi veren Karadağ, bu fakülteyi güçlü bir şekilde eğitime başlatmak istediklerini kaydetti. Bu anlamda ilk öğrencilerin önemli olduğunu, eğitim kalitesinin güçlü olması gerektiğini anlatan Karadağ, "Veterinerlik Fakültesi Bozok Üniversitesinin geleceğine önemli katkı sağlayacak. Başlangıç itibariyle güçlü bir eğitim öğretime güçlü bir şekilde faaliyete başlatmak istiyoruz. Akademik anlamda güçlüyüz. Daha da güçlenecegiz. Veterinerlik fakültesi ölü doğmayacak. Bir çok planımız var. Öğrencinin gelmesi, memnun olması, kaliteli bir eğitim alması için elimizden geleni yapacağız. Veterinerlik Fakültesi de sağlık sektörüne hitap ettiği için bu fakültemizin sağlıklı bir şekilde eğitim vermesini sağlayacağız. Güçlü bir fakülte oluşturmak amacındayız" ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor