Ticaretin kalbine hançer vurmayın!

Okuduğunuz haber
BAŞER'DEN TOKİ'YE KAVŞAK MÜJDESİ

Emeklilikte yaş sınırı yok!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Başer'den TOKİ'ye kavşak müjdesi

Başer'den TOKİ'ye kavşak müjdesi

Ak Parti Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer, mevcut haliyle birçok kazaya sebebiyet vermesi kaçınılmaz olan TOKİ yoluna kavşak yapılacağının müjdesini verdi.

SİYASET      26 Aralik 2022 - 18:50     0

Başer'den TOKİ'ye kavşak müjdesi

Yozgat Sarıhacılı mıntıkasına yapılan ve bazı sorunları bulunan TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşların yaşadığı sıkıntıların çözülmesi için büyük çaba sarf eden Ak Parti Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer, kavşak sorununu da es geçmedi.

Mevcut haliyle birçok kazaya sebebiyet vermesi kaçınılmaz olan yolun durumunu Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ile görüşen Başer, ilçe ve beldelerdeki yolların yapımı ve talepleri hakkında görüşme yaptı. Yozgat’ın Ak Parti Hükümeti döneminde karayolları yatırımları konusunda önemli hizmetler aldığına dikkat çeken Ak Parti Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer, “Yaptığımız görüşmede Merkez Mutafoğlu Mahallesi 2’inci mıntıkada bulunan TOKİ konutlarına kavşak yapılması konusunu da dile getirdim. İnşallah ilimiz genelinde yapılan karayolları yatırımları içerisinde 30 milyon bedelle kavşak yapımı da eklenecek” dedi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde meydana gelen kaza sonrasında konuyu ilettiğimiz Ak Parti Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer’in konuya gösterdiği alaka vatandaşları fazlasıyla mutlu etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor