Başbuğ büyük liderdi

Okuduğunuz haber
BAŞBUĞ'UN EMANETİ EMİN ELLERDE

Kampanyaya iki maaş!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Başbuğ'un emaneti emin ellerde

Başbuğ'un emaneti emin ellerde

MHP İl Başkanı Ferhat Altan, Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının üzerinden çok uzun yıllar geçmesine rağmen yokluğunun halen arandığını ifade etti.

SİYASET      03 Nisan 2020 - 14:01     0

Başbuğ'un emaneti emin ellerde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Ferhat Altan, Ülkücü Hareketin ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu liderinin ebediyete intikalinin üzerinden 23 yıl geçtiğini belirterek, “Başbuğ’umuzun aziz hatırası gönüllerde sonsuza dek canlı tutulacak, omuzlarımıza yüklediği fikir, ülkü ve dava emaneti, nesiller boyunca azimle taşınacaktır.”dedi.

MHP İl Başkanı Ferhat Altan, Milliyetçi Hareket Partisinin kurucu lideri Merhum Alparslan Türkeş’in 23. Ölüm yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Başbuğ Alparslan Türkeş’i rahmet, minnet ve saygı ile andıklarını söyledi.

Başkan Sedef, açıklamasında şunları kaydetti: “Ülkücü Hareketin ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu lideri, milletimizin yetiştirdiği büyük asker, devlet adamı ve Politikacı Başbuğ Alparslan Türkeş’in ebediyete irtihalinin üzerinden 23 yıl geçmiştir. Başbuğ’umuzun aziz hatırası gönüllerde sonsuza dek canlı tutulacak, omuzlarımıza yüklediği fikir, ülkü ve dava emaneti, nesiller boyunca azimle taşınacaktır. Gücünü, zengin tarihî birikiminden ve millî değerlerden alan Türk-İslam davası nihai hedefine ulaştırılacaktır. Başbuğ Alparslan Türkeş’in diktiği ülkü fidanı kök salmış, bir ulu ağaç misali boy vermiştir. Dalları bütün yurdu, hatta bütün Türk dünyasını sarmış; meyveye durmuş veTürkçenin konuşulduğu her coğrafyaya yayılmıştır, Başbuğ’umuzun etrafında toplanan yüzlerin, binlerin açtığı mukaddes yolda; bugün milyonlar yürümektedir.  MHP, Başbuğ’umuzun işaret ettiği istikamette Liderimiz Devlet Bahçeli’nin rehberliğinde kutlu bir hedefe, yeni bir Kızılelma’ya doğru emin ve salim adımlarla ilerlemektedir. Bu vesile ile Basbuğumuz Alparlan Türkeş’e Dar-ı Bekaya irtihalinin seneyi devriyesinde, Allah (c.c) rahmet etsin, Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Başbuğum, Türk milleti seni asla unutmayacak ve emanetine dünya durdukça sahip çıkacaktır. Ne Mutlu Türküm Diyene.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor