Teşekkürler Cengiz

Okuduğunuz haber
BAŞARININ SIRRI KURUMSALLIK!

Sağlık-Sen'den çifte kutlama

Anasayfa   /    Spor    /    Başarının sırrı kurumsallık!

Başarının sırrı kurumsallık!

Yozgatspor Kulüp Başkanı Kazım Arslan, profesyonel liglerde kalıcı olunması için izlenmesi gereken yolu açıkladı.

SPOR      14 Mayis 2019 - 16:55     0

Başarının sırrı kurumsallık!

Yozgatspor 1959 FK Başkanı Dr. Kazım Arslan, takımın 3. lig de nasıl bir yol izleyeceğini açıkladı.

Arslan, “Artık takım profesyonel oluyor. Artık takımın profesyonelce yönetilmesi gerekiyor. Kadrosunun ona göre şekillenmesi lazım. İdari yapısının ona göre şekillenmesi lazım. Bununla ilgili olarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Çünkü Yozgatspor 4 yıldır Türkiye’nin en güvenilir kulüplerinden birisi olmuştur. Bu kurumsal yapıyı devam ettirmek lazım. Üstüne koyarak devam ettirmek lazım. Gayretimiz bunun için olacak. Bir profesyonel yapının da burada oluşturması lazım. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor” dedi.

Şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür eden Yozgatspor 1959 FK Başkanı Kazım Arslan, Yozgatspor’un başarılarının bunlarla sınırlı kalmayacağını belirtti.

 Yozgat’ın çok büyük başarılar yaşadığını dile getiren Kazım Arslan, “Yozgatspor bu sıçrama ile birlikte yoluna en güzel şekilde devam etsin ve yeni başarılar yaşasın” dedi.

Bugün alınan başarıyı elde etmek için 4 yıl uğraştıklarını kaydeden Kazım Arslan, Yozgatspor’un kuruluşunda yardımcı olan Yozgat Belediyesi, Yozgat Valilerine ve taraftarlara teşekkür etti.

Yozgatspor’un 3. Ligde misafir olacağını vurgulayan Kazım Arslan, “Yozgatspor 3. Ligde de büyük başarılara imza atacaktır. Yozgat’ı üst liglere taşıyacağız” dedi.

Arslan, “Bu noktada Yozgatlı hemşerilerimizin tabiî ki biraz daha fazla sahiplenmesi gerekiyor. 4 yıldır Yozgatspor’u, Yozgatlı hemşerilerimizle, Yozgat kamuoyu ile buluşturmak için zaman zaman değişik faaliyetler yaptık. Ama artık bu işin şakası da yok. İnşallah Yozgatlı hemşerilerimizin biraz daha Yozgatspor’u sahiplenmesi lazım. Netice de 3. Lig biraz daha maliyetli. Ama bu maliyetin yanında 3. Ligin gelirleri de var. Futbolda para çok çok önemli. Ondan da önemlisi bu paranın çar çur edilmemesi iyi kullanılması daha da önemli. Bu yüzden de biz Yozgatlı hemşerilerimizin kulübe biraz daha fazla sahip çıkmalarını bekliyoruz. Yozgat dışında yaşayan Yozgatlıların, Yozgatspor’a biraz daha fazla sahip çıkmalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor