BESYO'ya rekor başvuru

Okuduğunuz haber
BAL'IN KRALI BOZOKSPOR'DA
Anasayfa   /    Spor    /    BAL'ın kralı Bozokspor'da

BAL'ın kralı Bozokspor'da

Yozgat Belediyesi Bozokspor, kadrosunu geçtiğimiz sezon attığı 23 golle Gol Kralı olan Ercan Kuruçay'a kadrosuna kattı.

SPOR      22 Agustos 2022 - 15:17     0

BAL'ın kralı Bozokspor'da

Bölgesel Amatör Küme’ye yeni çıkmış olmasına rağmen hedefini üst liglere yükselmek olarak belirleyen ve oldukça iddialı bir kadro kurmak için düğmeye basan Yozgat Belediyesi Bozokspor, dış transferde Bal Ligi’nin en golcü isimlerinden biri olan Ercan Kuruçay’la anlaşarak gücüne güç kattı. Geçtiğimiz sezon Muğlaspor forması altında attığı 23 golle gol kralı olan ve rakip defansların korkulu rüyası haline gelen tecrübeli isimin takıma büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Yozgat Belediyesi Bozokspor, dış transferde golcü oyuncu Ercan Kuruçay’ı kadrosuna kattı.

Bölgesel Amatör Ligin yeni temsilcisi Yozgat Belediyesi Bozokspor, dış transferde golcü oyuncu Ercan Kuruçay'ı kadrosuna kattı.

Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Polat Özkan yönetiminde sürdüren Yozgat Belediyesi Bozokspor, dış transferde golcü oyuncu Ercan Kuruçay ile anlaştı. Yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkan başarılı isim için imza töreni düzenlendi.

Kulüp Asbaşkanı Mehmet Yemenoğlu'nun da katıldığı imza töreninde konuşan Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulübü Başkan Yardımcısı Murat Tanışman, yeni sezonda tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Bu doğrultuda çalışmalara başladıklarını belirten Tanışman, “Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulübü olarak şampiyonluk yolunda 2021-2022 Bölgesel Amatör Lig'de Muğlaspor forması altında gol kralı olan Ercan Kuruçay ile anlaşmış bulunmaktayız. Dış transferleri gerçekleştirirken takımımıza olacak katkılarını önemsiyoruz. Bu doğrultuda forvet hattımıza deneyimli oyuncu Ercan Kuruçay'ı takviye ettik. İnşallah gollerini Yozgat taraftarı için atacak ve şampiyonluk yolunda biz katkı sağlayacak. Transferimiz her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor