Temizlikte örnek oldular

Okuduğunuz haber
BAKAN'DAN YOZGAT PAYLAŞIMI!
Anasayfa   /    Güncel    /    Bakan'dan Yozgat paylaşımı!

Bakan'dan Yozgat paylaşımı!

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarına destek veren aralarında Yozgat'ın da bulunduğu illerden gelen videoları facebook hesabından paylaştı.

GÜNCEL      22 Mart 2020 - 16:42     0

Bakan'dan Yozgat paylaşımı!

Koronavirüs vakaları çıktığı günden itibaren mesai mefhumu tanımadan çalışan ve gözleri şişen, verdiği siyasetçi profili ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin’in Koca, sağlık çalışanlarına verilen destekten dolayı tüm Türkiye’ye teşekkür etti. Hem twitter hesabı hem de facebook hesaplarından Türk halkının böylesine zorlu bir süreçte destekleri ile sağlık çalışanlarına büyük güç verdiğine dikkat çeken Bakan Koca, facebook hesabından İstanbul, Rize, Kastamonu, Erzurum ve Diyarbakır ve Yozgat’tan gelen gelen videoları da paylaştı. Sosyal olaylara duyarlılığı ile dikkat çeken ve sağlık çalışanlarına destek verme konusunda büyük illeri aratmayan bir performans gösteren Yozgat’ı Bakan Koca’nın da es geçmemesi alkış topladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor