Yozgatlıyla dalga mı geçiyorsunuz?

Okuduğunuz haber
BAKANDAN ÇİFTE GÖNDERME!

Belediye Mahkemeyi kazandı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Bakandan çifte gönderme!

Bakandan çifte gönderme!

Yozgat Belediyesi temel atma ve toplu açılış törenine katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 6’lı masaya yüklendi, İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in ecdada olan sözlerini ağır bir dille eleştirdi.

SİYASET      11 Eylül 2022 - 17:02     0

Bakandan çifte gönderme!

Yozgat Belediyesi temel atma ve toplu açılış törenine katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 6’lı masaya yüklendi. Millet İttifakı’nda yaşanılan çatlağa ve yaşanılan sorunlara dikkat çekerek dağılacaklarını öngören Bakan Bozdağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ecdadımıza yönelik yaptığı açıklamaya da büyük tepki gösterdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Belediyesinin temel atma ve toplu açılış törenine katılmak için geldiği Yozgat’tan Millet İttifakı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e gönderme yaptı.

İTTİFAK DAĞILIR GİDER!

Yozgat Belediyesinin temel atma ve toplu açılış töreninde konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti iktidarının Yozgat'a yaptığı yatırımlardan bahsederek, belediye tarafından temeli atılan ve açılışı yapılan hizmetlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Millet İttifakı’nda son günlerde yaşanılan krize işaret eden Bakan Bozdağ, "Kriz ve koalisyon dönemlerinde, ortaklar sorununu çözemeyince bir araya gelir, otururlar otururlar, konuşurlar. Sonra dağılır giderler. Bunlar da onu hatırlatıyor. Zaten Türkiye'ye 2023'te 7'li bir koalisyonu vaat ediyorlar" dedi.

TUNÇ SOYER’İN ECDADA

SÖZLERİNE TEPKİ

Bakan Bozdağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümü törenlerinde yaptığı, ''100 yıl önce bu toprakları yönetenler gaflet, delalet ve hatta hıyanet içindeydi'' sözlerine de Yozgat’tan gönderme yaptı. Soyer’in Ecdadımıza saldıran sözlerine tepki gösteren Bakan Bozdağ, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:  “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı bir açıklama yapıyor. Açıklamasında da ecdadımıza saygısızlık yapan, onlara hakaret eden bir dil kullanıyor. Ve İzmir'i işgal eden, ülkemizin önemli bir kısmını işgal eden Yunan mezalimi diye kayıtlara geçen, nice zulme imza atan Yunan'a dair tek bir cümle dahi kurmuyor. Ben buradan sormak istiyorum aziz Türk milleti, ecdadı ile kavgalı bir millet mi?

TÜRK MİLLETİ GEREKEN

CEVABI MUTLAKA VERİR

Bakan Bozdağ sözlerini şöyle sürdürdü: “Ecdadımızla hesaplaşma, onları kötüleme, onları milletin evlatlarının gözünde itibarsız hale getirmek isteyenler uzun zaman bunun uğraşını verdiler. Kimi itibardan düşürebildiler? Hamdolsun hiçbirini itibardan düşüremediler. Bundan sonrada düşüremeyeceklerdir. Türk Milleti, kendi ecdadına saygı duyanlarla, onları ihanetle suçlayanları birbirinden ayıracak. Memleketini işgal edenleri kötüleyecek bir cümle kurmayanlarla, ecdadını kötüleyen nice cümleler kuranları bu millet vicdan terazisinde tartacak bir kez daha, bir kez daha mahkum edecek. Benim bundan hiç şüphem yoktur. Buradan Tunç Soyer’e ve onun gibi düşünen herkese söylüyorum: Bu milletin kendine de, ecdadına da ne sizin, ne sizin gibi düşünenlerin asla gücü yetmemiştir. Bundan sonra da yetmeyecektir. Bu millet bunlara asla izin vermeyecektir.”

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor