Çekerek Heyeti Külliye'de

Okuduğunuz haber
BAKAN YARDIMCISI YOZGAT'TA

Mobesesiz mahallede sır yangın!

Anasayfa   /    Güncel    /    Bakan Yardımcısı Yozgat'ta

Bakan Yardımcısı Yozgat'ta

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, Yozgat Belediyesi'ni de ziyaret ederek devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

GÜNCEL      30 Eylül 2021 - 16:40     0

Bakan Yardımcısı Yozgat'ta

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, Yozgat Belediyemize gelerek Belediye Başkanı Celal Köse’yi ziyaret etti.  Belediyeyi ziyareti sırasında Bakan Yardımcısına Ak Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. 

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, ziyaretinin anısına Başkanlık makamının şeref defterini imzaladı. Belediye Başkanı Celal Köse Yozgat’la ilgili bilgiler aktardıktan sonra “Sayın Bakanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve şehrin adına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Güçlü Hükümet Güçlü Belediyecilik sloganıyla çıktığımız bu yolda bizlerin daima yanında olan değerli büyüklerimizden Allah razı olsun” dedi.

Belediyenin çalışmalarını ve projelerini aktaran Başkan Köse ve ekibine kolaylıklar dileyen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, her zaman Yozgat Belediyesi’nin destekçisi olacaklarını ifade etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor