Millet İttifakı destek peşinde

Okuduğunuz haber
BAHÇELİ YOZGAT'A GELİYOR

Bakgörler Mobilya'dan kutlama

Anasayfa   /    Siyaset    /    Bahçeli Yozgat'a geliyor

Bahçeli Yozgat'a geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli seçim çalışmaları kapsamında 5 Mayıs Cuma günü Yozgat'ta partililerine ve vatandaşlara seslenecek.

SİYASET      20 Nisan 2023 - 01:15     0

Bahçeli Yozgat'a geliyor

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerine iddialı hazırlanan Milleyitçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ziyaret edeceği iller netleşti. Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerle ilgili genel başkan Devlet Bahçeli’nin ziyaret edeceği iller arasında Yozgat'ın da yer aldığını açıkladı. Bahçeli’nin 5 Mayıs 2023 Cuma günü saat 16.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda Mhp Büyük Yozgat Mitingi yapacağını duyuran Başkan Irgatoğlu şu ifadelere yer verdi, "MHP BÜYÜK YOZGAT MİTİNGİ; Liderimiz Sn.Devlet BAHÇELİ Yozgat’ımıza Geliyor. Genel Başkanımız Sn.Devlet Bahçeli 5 Mayıs Cuma Günü Saat 16.00'da Yozgat’lı Hemşerilerimizle Yozgat Cumhuriyet Meydanında Buluşacaktır.Tüm Hemşehrilerimiz Davetlidir."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor